Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Чопі відкрили новий спортивний майданчик

У Чопі відкрили новий спортивний майданчик
У четвер, 5 вересня, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида взяв участь у відкритті спортивного майданчика у м. Чоп, на Ужгородщині. Сучасне спортивне міні-поле зі штучним покриттям...

У четвер, 5 вересня, голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида взяв участь у відкритті спортивного майданчика у м. Чоп, на Ужгородщині.

ВІДЕО ДНЯ

Сучасне спортивне міні-поле зі штучним покриттям облаштували на подвір’ї місцевої ЗОШ №2. Тут навчається 370 дітей, котрі до цього часу власного майданчика не мали – займатись доводилось на місцевому стадіоні:

- Діти дуже чекали на це спортивне поле! Ви ж знаєте, що за правилами, обласний бюджет фінансує лише половину коштів – іншу частину видатків має взяти на себе місцева громада. І якщо грішми допомогли міська влада та меценати, то роботи з очистки території залюбки проводив наш колектив. Старшокласники самі зголошувалися допомагати, бо знали: це поле робиться для них, - розповів директор чопської ЗОШ №2 Василь Мага.

Реклама

А тутешні юні футболісти вже навіть встигли випробувати нове поле на міцність:

– Дуже хороше і зручне покриття: тут не ховзько, а падати у випадку якогось ігрового моменту зовсім не боляче, - поділився враженнями від гри третьокласник Юрій.

Реклама

– За останні три роки дії програми «Спортивний майданчик» у містах та селах області встановлено шість десятків сучасних спортивних майданчиків. Ще кілька плануємо відкрити до кінця 2013-го, - зазначив очільник краю Олександр Ледида. – Тільки у такий спосіб можемо виконати соціальні ініціативи Президента із залучення молодого покоління до спорту, популяризувати здоровий спосіб життя.

Відтак, керівник краю вручив шкільній футбольній команді комплект м’ячів. А щойно відкрите поле відразу прийняло перший матч між командами футболістів молодших класів.

Прес-центр

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно