Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Молодіжка "Говерли" зіграла з лідером чемпіонату – дніпропетровським "Дніпром"

Молодіжка "Говерли" зіграла з лідером чемпіонату – дніпропетровським "Дніпром"

Молодіжка "Говерли" зіграла з лідером чемпіонату – дніпропетровським "Дніпром"
Матч 7-го туру ужгородці проводили на виїзді з лідером – дніпропетровським «Дніпром». Окрім того,  поєдинок проходив за непростих погодних умов, хвилин за двадцять до початку матчу в Новомосковську...

Матч 7-го туру ужгородці проводили на виїзді з лідером – дніпропетровським «Дніпром». Окрім того,  поєдинок проходив за непростих погодних умов, хвилин за двадцять до початку матчу в Новомосковську пройшла злива. Але при цьому поле місцевого «Металурга» впоралося з потоками води - принаймні на ньому не було калюж.

ВІДЕО ДНЯ

Перший небезпечний момент створили господарі - на 8-й хвилині після подачі Вергуна зі штрафного сфера несподівано від газону відскочила в поперечину воріт Пахомова. Наші гравці відповіли через три хвилини у карному майданчику «Дніпра». Русин різким рухом позбувся свого опікуна, але пробив у ближній кут поруч зі стійкою. Ще через три хвилини Ряшко метрів із 20 -ти дуже небезпечно пробив штрафний удар - м’яч пройшов поруч із хрестовиною воріт.

На 24-й хвилині в карному майданчику «Говерли» після подачі зі штрафного удару сталося зіткнення Медведя й Пахомова, після чого луганський рефері Литвинов показав на 11-метрову позначку. Черговий пенальті в цьому чемпіонаті, уже 6-й за рахунком, чітко реалізував Вергун.

Реклама

На останній хвилині тайму ужгородці подали дуже небезпечний кутовий - після удару головою Шведюка метрів із 8-ми м'яч пройшов над поперечиною.

Після перерви закарпатці додали в русі, що зовсім скоро принесло результат. На 55-й хвилині Олексій Шведюк увійшов до карного майданчика й хльостко пробив низом. Шапочников відбив м'яч у кидку, але його підхопив Євген Добровольський, підкинув трохи вгору і вразив майже порожні ворота.

Реклама

Після пропущеного гола тривалий час господарям мало що вдавалося - порівняно з першим таймом у них повністю пропала гра. На 68-ій хвилині «Дніпро» по-справжньому виручив голкіпер, відбивши з близької відстані удар головою Нурієва, який скористався своєю перевагою в зрості над Бесарабом. За чотири хвилини Палюх на своїй половині поля помилився з передачею, після чого Ількович вивів Русина на ударну позицію за місцем лівого інсайда, але спритнішим за нього виявився Варен, котрий не дозволив Анатолію зробити завершальний удар. А в кінцівці наша команда могла вирвати перемогу, та вихід Шведюка віч-на-віч воротар дніпрян ліквідував. Отже, підсумкова нічия, виходячи з розвитку подій у другому таймі, для «Дніпра » виявилася не найгіршим результатом.

«Дніпро» - «Говерла» - 1:1 (1:0).Голи: 1:0 - Вергун (24, з пенальті), 1:1 - Добровольський (55).Інформаційний відділ ФК «Говерла»

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно