Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Підприємство "Єврокар" готується до випуску нових моделей авто

Підприємство "Єврокар" готується до випуску нових моделей авто

Підприємство "Єврокар" готується до випуску нових моделей авто
У середу, 4 серпня, перший заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо побував із робочим візитом на підприємстві ПрАТ «Єврокар». Разом із генеральним директором Ігорем Царенком та головою...

У середу, 4 серпня, перший заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо побував із робочим візитом на підприємстві ПрАТ «Єврокар». Разом із генеральним директором Ігорем Царенком та головою Ужгородської РДА Віктором Ледідою заступник керівника краю ознайомився із роботою підприємства та дізнався про найближчі плани та перспективи головного автомобільного виробника області.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповів гендиректор, нині на підприємстві працює понад 320 закарпатців. Більшість із них – жителі Ужгородського району. Згідно з офіційною інформацією, тільки за перше півріччя 2013 року виробнику вдалося реалізувати продукції більш ніж 600 млн. грн., 127 із яких надійшло до бюджету. Окрім того, за цей же ж період підприємству вдалося залучити інвестицій на 35 млн. дол. США.

Наразі на виробництві готуються до випуску нової моделі автомобіля «Skoda», а також розглядають варіанти переходу підприємства на більш економний обігрів приміщень. Ця стаття витрат нині серйозно впливає на бюджет виробництва.

Реклама

Ознайомившись із роботою підприємства та поспілкувавшись із його працівниками, Ігор Свищо зазначив:

- Важливість роботи цього підприємства для Закарпатської області важко переоцінити, а тому обласна влада зі свого боку робитиме все можливе для того, щоб інвестор і надалі співпрацював із нашим регіоном та був готовим розширювати масштаби виробництва. Це пріоритет, який поставив у роботі перед представниками регіонів Глава держави. Адже такі підприємства – це, передусім, робочі місця та заробітна плата для закарпатців. Так, загалом в Україні за три останні роки середньомісячна зарплата зросла на 69% і нині становить 3 222 гривні.

Реклама

Прес-центр ОДА

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно