Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Майно УжНУ не може бути передане у заставу – прокуратура

Майно УжНУ не може бути передане у заставу – прокуратура
Господарський суд Закарпатської області, наприкінці серпня поточного року, повністю задовольнив позов прокурора міста Ужгорода та визнав недійсним рішення Ужгородської міської ради від 18 червня,...

Господарський суд Закарпатської області, наприкінці серпня поточного року, повністю задовольнив позов прокурора міста Ужгорода та визнав недійсним рішення Ужгородської міської ради від 18 червня, яким надано дозвіл ДВНЗ «УжНУ» передати майно міста в заставу.

ВІДЕО ДНЯ

У липні поточного року, прокуратура міста Ужгорода, відстоюючи інтереси держави та територіальної громади міста, звернулася до Господарського суду Закарпатської області з позовною заявою про оскарження прийнятого міською радою рішення «Про надання згоди» від 18 червня, яким дозволено УжНУ передати майно міста в заставу.

Прокуратурою в суді доведено, що прийнятим міською радою рішенням було порушено Закони України «Про приватизацію державного майна», «Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)», «Про заставу» «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про вищу освіту».

Реклама

Відтак, Господарський суд Закарпатської області повністю задовольнив позов прокурора міста Ужгорода та визнав рішення Ужгородської міської ради від 18 червня 2013 р. недійсним. Наразі рішення суду ще не вступило в законну силу.

Прес-служба прокуратури міста Ужгорода

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно