Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Рейтингове оцінювання показало, які школи кращі

Рейтингове оцінювання показало, які школи кращі
Покращення якості шкільної освіти входить до пріоритетних напрямів діяльності відділу освіти та у справах національностей,навчальних закладів,педагогів,батьків та учнів.Держава надає можливість...

Покращення якості шкільної освіти входить до пріоритетних напрямів діяльності відділу освіти та у справах національностей,навчальних закладів,педагогів,батьків та учнів.Держава надає можливість забезпеченості якості освіти у частині її змістовного наповнення (інваріантна та варіативна складові навчальних планів Міністерства освіти і науки України), можливість створення різних типів навчальних закладів; насиченість освітніх послуг та рівень їх якості; рівень стимулювання,впровадження інноваційної педагогічної діяльності тощо. Відділ освіти та у справах національностей,навчальні заклади району активно працюють щодо забезпечення якості загальної середньої освіти.

ВІДЕО ДНЯ

Так, за підсумками роботи у 2012-2013 навчальному році проведено рейтингове оцінювання загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів. Для його проведення використано такі показники: управлінська діяльність адміністрації; загальний стан території та приміщень; стан ведення ділової документації; матеріальна база; наявність ІКТ та їх використання; досягнення учнів (ЗНО, призери олімпіад, конкурсів). Кожен показник оцінювався за 12-бальною шкалою. За підсумками рейтингу посіли: І місце – Шишлівська ЗОШ І-ІІІ ступенів; ІІ місце – Середнянська ЗОШ І-ІІІ ступенів; ІІІ місце – В.Добронська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно