Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Антимонопольний комітет заявляє, що закарпатське відділення Укргазбанку випускало оманливу рекламу

Антимонопольний комітет заявляє, що закарпатське відділення Укргазбанку випускало оманливу рекламу

Антимонопольний комітет заявляє, що закарпатське відділення Укргазбанку випускало оманливу рекламу
Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України рекомендувало ПАТ АБ «Укргазбанк» припинити дії з ознаками недобросовісної конкуренції. Як встановило Відділення,...

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України рекомендувало ПАТ АБ «Укргазбанк» припинити дії з ознаками недобросовісної конкуренції.

ВІДЕО ДНЯ

Як встановило Відділення, товариство поширювало в засобах масової інформації рекламу наступного змісту: «Життя повне сюрпризів»… лише наш депозит є по-справжньому надійним! Укргазбанк 24% річних у гривнях на 3 місяці». Проте жодних доказів, що саме депозит ПАТ АБ «Укргазбанк» є по-справжньому надійним, а депозити інших банків не можуть вважатися такими, відповідач не надав.

Слід зазначити, що рейтинг надійності депозитів (вкладів) визначається за спеціально розробленою рейтинговою шкалою й характеризує рівень відносної надійності депозиту в банку порівняно з вкладами в інших банках. Аналіз Internet-сайтів, в яких міститься інформація щодо рейтингу надійності банківських депозитів, свідчить про те, що ПАТ АБ «Укргазбанк» в період поширення інформації не входив навіть і до десятки лідерів.

Реклама

Оскільки така інформація вводила споживачів в оману та могла вплинути на їх намір щодо придбання (замовлення) послуг саме цього банку, відділенням надано рекомендації про припинення дій, які містять ознаки порушення конкуренційного законодавства.

Нагадаємо, що рекомендації, надані на підставі статті 46 Закону України «Про захист економічної конкуренції» є обов’язковими для виконання.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно