Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Фінансування будівництва обласного перинатального центру розпочнеться ще до кінця 2013-го

Фінансування будівництва обласного перинатального центру розпочнеться ще до кінця 2013-го

Фінансування будівництва обласного перинатального центру розпочнеться ще до кінця 2013-го
У цьому під час зустрічі з очільником Закарпаття Олександром Ледидою запевнив голова Держінвестпроекту Владислав Каськів. Актуальні питання розвитку краю посадовці обговорили у вівторок, 3...

У цьому під час зустрічі з очільником Закарпаття Олександром Ледидою запевнив голова Держінвестпроекту Владислав Каськів. Актуальні питання розвитку краю посадовці обговорили у вівторок, 3 вересня.

ВІДЕО ДНЯ

– Зведення сучасного перинатального центру для закарпатців сьогодні надзвичайно важливе. Упродовж тижня ми завершимо формування пакету документів на будівництво, остаточно узгодимо всі технічні моменти. Тож сподіваємось і на вашу підтримку, адже з виділенням коштів, розпочати роботи зможемо ще цьогоріч, - підкреслив голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида.

– Розумію, яка величезна робота була проведена в області задля підготовки необхідних для зведення перинатального центру умов. Тому, щойно завершиться узгодження документів, буде розпочато фінансування. Закарпаття має цілковиту підтримку у цьому питанні на найвищому рівні, - запевнив голова Держінвестпроекту Владислав Каськів.

Реклама

Реалізація цього проекту дозволить зменшити відсоток малюкової смертності до мінімуму. На цьому, зокрема під час свого нещодавнього інтерв’ю, наголосив Президент України. Так, вже минулоріч цей показник в Україні зменшився до 8 випадків на 1000 народжених дітей.

Також Владислав Каськів розповів про те, що до кінця року буде підключено до нацпроекту «Відкритий світ» ще кілька закарпатський шкіл.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно