Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Тячівщині відкрили новий спортивний майданчик зі штучним покриттям

На Тячівщині відкрили новий спортивний майданчик зі штучним покриттям

На Тячівщині відкрили новий спортивний майданчик зі штучним покриттям
Початок нового навчального року для вихованців Грушівської ЗОШ І-ІІІ ст. приніс подвійне свято – День знань і відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям. З приводу цього у гості до...

Початок нового навчального року для вихованців Грушівської ЗОШ І-ІІІ ст. приніс подвійне свято – День знань і відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям. З приводу цього у гості до навчального закладу навідалось керівництво району, зокрема, голова Тячівської районної державної адміністрації Іван Бринзяник, заступник голови Василь Буга, начальник управління освіти, молоді та спорту Михайло Довжанин. Також в урочистому заході взяли участь: начальник сектору з питань фізкультури та спорту Василь Герчак, депутат районної ради Всиль Варга, сільський голова Грушова Василь Опріш, настоятель Свято-Михайлівського храму Михайло Дупин та ін..

ВІДЕО ДНЯ

У своєму вітальному слові до вихованців школи голова районної адміністрації Іван Бринзяник наголосив на реалізації державної політики та ініціатив Президента України Віктора Януковича у плані покращення матеріальної бази навчальних закладів та залучення молоді до занять спортом. Адже фізична культура є запорукою здорової нації та її майбутнього, яке формується сьогодні. На загальнодержавному рівні розроблена і затверджена програма облаштування спортивних об’єктів за державні кошти. Саме тому влада взяла на себе зобов’язання щодо створення належних умов - чи не в кожному населеному пункті району найближчим часом буде збудовано спортивний майданчик або ж дитячу площадку.

Як повідомив сільський голова Всиль Опріш спортивний майданчик зі штучним покриттям у селі Грушово розпочали будувати ще минулого року, тоді ж було підготовлено основу. Цьогоріч, завдячуючи підтримці районної та обласної влади, роботи завершено і об’єкт здано в експлуатацію. З приводу чого слова подяки від дирекції школи виголосив її директор Василь Драч.

Реклама

… І ось наступил ця урочиста мить, коли перерізано символічну стрічку. На поле вибігає малеча та юні футболісти. Право першого удару по м’ячу надається Івану Бринзянику та Василю Опрішу, після чого розпочинається перша розминка школярів на полі. І вже як нам признаються любителі цього видовищного виду спорту грати у футболі на такому стадіоні – цілковите задоволення. Відтепер вони залюбки тренуватимуться і приноситимуть рідній школі тільки переможні результати.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно