Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Через підозру своєї дівчини у зраді хлопець скинув її з мосту в річку

Через підозру своєї дівчини у зраді хлопець скинув її з мосту в річку

Через підозру своєї дівчини у зраді хлопець скинув її з мосту в річку
Міліція звертається до громадян з проханням допомогти встановити події, що сталися 24 серпня цього року в селі Дубриничі Перечинського району. 24 серпня біля 22.30 години на транспортному мості...

Міліція звертається до громадян з проханням допомогти встановити події, що сталися 24 серпня цього року в селі Дубриничі Перечинського району.

ВІДЕО ДНЯ

24 серпня біля 22.30 години на транспортному мості через річку Уж, розташованому в селі Дубриничі, на вулиці Шахова біля АЗС «Укрпетроль», стався інцидент, в результаті якого постраждала молода дівчина, 1995 року народження, жителька цього ж села. Дівчина, за її словами, була скинута з моста її колишнім хлопцем, з яким вона зустрічалася тривалий час. Юнак, як стверджує постраждала, приревнував її до іншого хлопця і через це перекинув її через перила мосту і скинув у річку.

В результаті падіння з мосту неповнолітня отримала значні тілесні ушкодження і була відразу направлена до хірургічного відділення районної лікарні. Міліція звертається до водіїв транспортних засобів, які у період з 22.00 по 23.00 години 24 серпня проїжджали на даній ділянці дороги в напрямку села Пастілки чи села Чорноголова, до громадян, які можливо були свідками даної події, звернутися в райвідділ міліції чи зателефонувати в чергову частину Перечинського райвідділу міліції, аби допомогти слідству об’єктивно відтворити події того вечора.

Реклама

Контактні телефони : 0 (245) 2-13-03 або 102. Наперед вдячні всім сумлінним громадянам.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно