Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Прокуратура області передала до суду кримінальне провадження стосовно приватизації комплексу "Корона"

Прокуратура області передала до суду кримінальне провадження стосовно приватизації комплексу "Корона"

Прокуратура області передала до суду кримінальне провадження стосовно приватизації комплексу "Корона"
Слідчим відділом прокуратури Закарпатської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні розпочатому за фактом протиправних дій службових осіб департаменту міського...

Слідчим відділом прокуратури Закарпатської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні розпочатому за фактом протиправних дій службових осіб департаменту міського господарства Ужгородської міської ради, КП «БТІ м. Ужгорода», а також підприємства-оцінювача, яке проводило оцінку готельно-ресторанного комплексу «Корона» під час проведення приватизації.

ВІДЕО ДНЯ

Наразі, службовим особам комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації м. Ужгорода» та підприємства-оцінювача повідомлено про підозру у вчиненні злочинів передбачених ч. 1 ст. 367 КК України (службова недбалість) та ч. 1 ст. 357 КК України (викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) та направлено обвинувальний акт стосовно зазначених осіб з угодами про визнання винуватості до суду.

Одночасно інформуємо, що слідчим прокуратури міста Ужгорода, в ході розслідування кримінальної справи відносно службових осіб одного з товариств краю, ще в серпні 2012 року накладено арешт на майно комунальної власності, за адресою: м. Ужгород, пл. Театральна, 5,7 - готельно-ресторанний комплекс «Корона».

Реклама

В подальшому, в зв’язку з набранням чинності Кримінальним процесуальним кодексом України, відомості про зазначені правопорушення внесено до ЄРДР та за результатами досудового розслідування кримінальне провадження з обвинувальним актом скеровано до суду.

В серпні поточного року судовий розгляд даного кримінального провадження завершився. Відповідно до винесеного судом рішення, яке набрало законної сили, винних осіб засуджено, а накладений слідчим прокуратури м. Ужгорода арешт скасовано.

Реклама

Відтак, відповідні відомості внесено до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та припинено дію обтяження.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно