Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Державтоінспекція Мукачівщини нагадує водіям, що від сьогодні на дорогах району побільшало дітей

Державтоінспекція Мукачівщини нагадує водіям, що від сьогодні на дорогах району побільшало дітей

Державтоінспекція Мукачівщини нагадує водіям, що від сьогодні на дорогах району побільшало дітей
Державтоінспекція Мукачівщини нагадує водіям - що сьогодні розпочався новий начальний рік, й на дорогах побільшало юних учасників дорожнього руху. Вже традиційно в День знань і в перші дні...

Державтоінспекція Мукачівщини нагадує водіям - що сьогодні розпочався новий начальний рік, й на дорогах побільшало юних учасників дорожнього руху.

ВІДЕО ДНЯ

Вже традиційно в День знань і в перші дні нового навчального року біля навчальних закладів і пішохідних переходів несуть службу екіпажі ДАІ. Ось і в цьому році інспектори Державтоінспекції Мукачівського міськвідділу міліції вже за традицією прийшли на шкільні лінійки, і все тільки з єдиною метою, щоб показати дітям, та батькам, як необхідно поводитися на проїжджій частині, і вкотре нагадати про необхідність дотримуватися Правил дорожнього руху.

Державтоінспекція звертається: “Шановні батьки! Працівники Державтоінспекції роблять все можливе, аби дорога ваших дітей до школи була безпечною. В першу декаду тижня посилені патрулі ДАІ будуть чергувати біля шкіл з інтенсивним рухом, у всіх навчальних закладах Мукачівщини пройдуть заняття з безпечної поведінки на дорозі. Та всі старання будуть марними без вашої допомоги. Нагадайте своїм малюкам прості, але такі важливі правила дорожньої абетки, пройдіть з ними дорогу до школи, змоделюйте з дитиною безпечний шлях до навчального закладу.

Реклама

Водіям транспортних засобів необхідно підвищити увагу до маленьких пішоходів. Пам’ятайте: поведінка дитини на дорозі, часто є непередбачуваною. Тож будьте особливо уважні при проїзді пішохідних переходів, місць розташування навчальних закладів тощо. Заздалегідь знижуйте швидкість, не об'їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу. Пам”ятайте: безпека на дорозі залежить від кожного з нас!”- зазначає Томаш Дулов начальник ВДАІ Мукачівського МВ УМВС

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно