Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У школах Виноградова пролунав перший дзвінок (ФОТО)

У школах Виноградова пролунав перший дзвінок (ФОТО)
День знань став чудовим святом для виноградівчан. Тисячі людей в ошатному вбранні гуляють скверами, тротуарами. Заповнені практично всі зовнішні тераси кафетеріїв. Особлива радість для дітей. На...
ВІДЕО ДНЯ

День знань став чудовим святом для виноградівчан. Тисячі людей в ошатному вбранні гуляють скверами, тротуарами. Заповнені практично всі зовнішні тераси кафетеріїв. Особлива радість для дітей. На площі Фонтанній під мелодії пісень їх розважають кумедні клоуни, а першачків безкоштовно пригощають морозивом.

Зранку у всіх навчальних закладах міста пройшли урочисті заходи з нагоди початку нового навчального року. Як завжди, дуже людно було в найбільшій на Виноградівщині загальноосвітній школі №8. З першого вересня за парти тут сядуть 1074 учні, з них – 140 першокласників. Цей заклад не лише найбільший, але й, згідно проведеного управлінням освіти рейтингу, найкращий в районі за якістю надання знань, у числі лідерів по області. І до нового навчального року, зазначила у вітальній промові директор школи Марія Ярема, завдяки батькам і меценатам тут зуміли підготуватися як слід.

Реклама

Доречним подарунком до свята від обласної ради та держадміністрації стали сертифікати на отримання демонстраційного обладнання для кабінету математики, а також спортивного обладнання.

А подарунком для батьків, педагогів, усіх учасників цього багатолюдного дійства стало видовищне театралізоване шоу, вдало зрежисоване Лєною Олашин, в якому головну скрипку грали першокласники, випускники, аматори шкільної художньої самодіяльності. Діти співали і танцювали, гарно веселилися з улюбленими героями мультфільму, аж поки не задзвенів перший шкільний дзвінок, сповіщаючи про початок нового навчального року.

Реклама

Василь Вишнянський

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно