Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Михайло Попович допомагав закарпатцям по телефону

Михайло Попович допомагав закарпатцям по телефону
У прямій телефонній лінії взяв участь заступник голови обласної державної адміністрації Михайло Попович. У п’ятницю, 30 серпня, посадовець поспілкувався із мешканцями Іршавщини, Мукачівщини,...

У прямій телефонній лінії взяв участь заступник голови обласної державної адміністрації Михайло Попович. У п’ятницю, 30 серпня, посадовець поспілкувався із мешканцями Іршавщини, Мукачівщини, Хустщини, міст Ужгород та Рахів.

ВІДЕО ДНЯ

Пані Ольга, яка мешкає у Рахові розповіла: не може приватизувати квартиру, так як за інформацією правоохоронців у ній зареєстрована ще одна людина. Заступник керівника краю відзначив: ситуацію вивчать та нададуть відповідні рекомендації. У цій ситуації вирішенням може бути позовна заява до суду.

Пані Ганна, що мешкає у Рокосові, разом із донькою виховує 4-ох її дітей. Одна дитина – інвалід. Тож закарпатка поцікавилася можливістю надання соціального супроводу її родині. Відповідні служби, які надають таку допомогу діють у районах краю. Михайло Попович запевнив: необхідна допомога буде надана родині з Хустщини.

Реклама

Кілька закарпатців звернулися до посадовця із проханням надати матеріальну допомогу. Зокрема, пані Оксана із Мукачівщини розповіла: вже 1 вересня її двоє дітей сядуть за шкільні парти, а досі всього необхідного шкільного приладдя поки не вдалося купити. Жінка виховує дітей сама.

- Вже невдовзі у школах Закарпаття пролунає перший дзвоник. Для того, щоб отримувати якісні знання школярі повинні вчитися у належних умовах. Це завдання над яким ми працюємо і працюватимемо й надалі, адже воно перебуває на контролі Президента України Віктора Януковича. Тож у разі, якщо малозабезпеченим сім’ям не дозволяє матеріальне становище забезпечити усім необхідним дітей для навчання, ми зі свого боку повинні їм допомагати, - відзначив Михайло Попович.

Реклама

Матеріальна допомога тим, хто звернувся цього дня до заступника голови обласної адміністрації, буде надана у рамках обласної програми «Турбота».

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно