Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Тячеві відбулась виставка декоративно-прикладного мистецтва та освітянська конференція

У Тячеві відбулась виставка декоративно-прикладного мистецтва та освітянська конференція

У Тячеві відбулась виставка декоративно-прикладного мистецтва та освітянська конференція
У Тячеві сьогодні відбулася виставка квітів, дарів природи, учнівських виробів з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, присвячена Дню Незалежно­сті України. Цей захід традиційно...

У Тячеві сьогодні відбулася виставка квітів, дарів природи, учнівських виробів з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, присвячена Дню Незалежно­сті України. Цей захід традиційно проводиться на Тячівщині напередодні нового навчального року, перед освітянською конференцією.

ВІДЕО ДНЯ

Виставка вразила красою, барвистістю, елементами національної символіки та традицій українського народу. Освітяни проявили неабияку фантазію, працюючи над композиціями.

За словами вчителя образотворчого мистецтва Буштинської гімназії-інтернат Ольги Рущак, щоб достойно представити школу на виставці, елементи композиції готувались вихованцями школи завчасно. Як результат – виникла композиція у вигляді святкового торта, який символізує День Народження України. Він оздоблений виробами декоративно-ужиткового мистецтва: це і вироби з солоного тіста, і з бісеру, і з паперопластики. Крім того стінки торту прикрашають фотоматеріали школи за 2013 рік. Центром композиції є квіти та справжній торт, який присвячений 1025 річниці Хрещення Київської Русі і має назву «Над Руссю Божа сходила зоря».

Реклама

Відтак всі присутні зібрались у актовому залі Будинку культури, де на них чекала невеличка розважальна програма за участі юнатів Тячівського районного еколого-натуралістичного центру, вихованців центру дитячої та юнацької творчості та Тячівської ДЮСШ, відділення греко-римської боротьби.

Молодим спеціалістам, які щойно розпочали свою трудову біографію, доручили покласти квіти до пам’ятників Т.Шевченку та Степану Вайді.

Реклама

Після урочистостей відбулась чергова конференція педагогічних працівників району.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно