Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Берегівського держслужбовця викрили на хабарі у 2500 гривень

Берегівського держслужбовця викрили на хабарі у 2500 гривень
Прокуратурою Закарпатської області забезпечено контроль за ходом досудового розслідування кримінального провадження розпочатого за фактом вимагання та одержання 2 500 грн. неправомірної вигоди...

Прокуратурою Закарпатської області забезпечено контроль за ходом досудового розслідування кримінального провадження розпочатого за фактом вимагання та одержання 2 500 грн. неправомірної вигоди головним державним виконавцем відділу ДВС Берегівського районного управління юстиції.

ВІДЕО ДНЯ

Відомості по даному факту СУ УМВС України в Закарпатській області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування кримінальних правопорушень передбачених ч. 1 ст. 14 та ч. 4 ст. 368 КК України Кримінального кодексу України ( готування до злочину та прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Наразі попередньо встановлено, що мешканка Берегівського району, звернулась до правоохоронних органів із заявою, щодо вимагання у неї неправомірної вигоди головним державним виконавцем відділу ДВС Берегівського районного управління юстиції у розмірі 2500 гривень. За цю суму посадовець обіцяв не вживати заходів по стягненню з неї боргу за відкритим виконавчим провадженням, яке перебувало у нього на виконанні.

Реклама

Вчора, 28 серпня, під час отримання раніше обумовленої суми неправомірної вигоди в розмірі 2500 гривень державного виконавця було викрито працівниками УДСБЕЗ УМВС України в Закарпатській області.

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Реклама

Прокуратурою області забезпечено контроль за ходом досудового розслідування.

Довідка: ч. 4 ст. 368 КК України - прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням неправомірної вигоди - карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно