Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Берегівщині обговорюють шляхи підвищення заробітної плати

На Берегівщині обговорюють шляхи підвищення заробітної плати

На Берегівщині обговорюють шляхи підвищення заробітної плати
28 серпня 2013 року при голові державної адміністрації Гуляничу В.І. відбулася нарада щодо виконання заходів з підвищення рівня оплати праці та зменшення рівня безробіття на підприємствах,...

28 серпня 2013 року при голові державної адміністрації Гуляничу В.І. відбулася нарада щодо виконання заходів з підвищення рівня оплати праці та зменшення рівня безробіття на підприємствах, організаціях району.

ВІДЕО ДНЯ

У роботі наради взяли участь керівники підприємств району та начальники структурних підрозділів райдержадміністрації. Головою державної адміністрації проведений аналіз стану оплати праці за перше півріччя поточного року на підприємствах району.

В ході обговорення порядку денного намічені шляхи підвищення рівня заробітної плати в економіці району. На підприємствах, які недотримують державних гарантій в оплаті праці та мають низьку заробітну плату, буде ініційована перевірка стану трудового законодавства Територіальною державною інспекцією з питань праці у Закарпатській області.

Реклама

Голова райдержадміністрації зобов’язав керівників підприємств за підсумками роботи 9 місяців 2013 року забезпечити ріст вказаного показника.

Керівникам підприємств незалежно від форм власності рекомендовано довести частку фонду оплати праці до 30% у структурі собівартості виробленої продукції, надання послуг тощо, частину коштів отриманих від виконання договірних робіт направляти на виплату додаткової заробітної плати.

Реклама

Налагодити виробничу діяльність, збільшити обсяги виробництва та реалізованої продукції на підприємствах, що дасть змогу підвищити рівень оплати праці найманим працівникам. Зменшити частку працівників, які отримують мінімальну заробітну плату на рівні та менше прожиткового мінімуму для працездатних громадян, раціонально використовувати робочий час.

Прес-служба Берегівської РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно