Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Двоє закарпатців на різних автівках постраждали у ДТП на Рівненщині

Двоє закарпатців на різних автівках постраждали у ДТП на Рівненщині

Двоє закарпатців на різних автівках постраждали у ДТП на Рівненщині
На автодорозі Київ-Чоп поблизу села Привільне Дубенського району Рівненської області 27-річний Василь, керуючи автомобілем ВАЗ-2101, здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з...

На автодорозі Київ-Чоп поблизу села Привільне Дубенського району Рівненської області 27-річний Василь, керуючи автомобілем ВАЗ-2101, здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з "MERCEDES-BENZ 814" під керуванням 39-річного Анатолія із Закарпатської області.

ВІДЕО ДНЯ

Після удару ВАЗ-2101 продовжив рух смугою зустрічного руху та допустив зіткнення з ВАЗ-2107 під керуванням 26-річного Івана, також із Закарпатської області, який рухався в зустрічному напрямку по своїй смузі руху.

Внаслідок ДТП водій ВАЗ-2101 від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Тіло доставлено в морг Дубенської центральної районної лікарні (ЦРЛ), а пасажир цього ж автомобіля, 16-річний Вадим, від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

Реклама

Більше пощастило пасажирові ВАЗ-2101: 22-річний Сергій, який отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, відкритого перелому правої стегнової кістки, множинних рваних ран спини та ліктьової кістки, травматичного шоку, був госпіталізований в реанімаційне відділення Дубенської ЦМЛ.

Родився у сорочці ще один пасажир цієї ж автівки. Так, 23-річний Олексій отримав лише тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми, рвану рану лобно-вискової ділянки голови, рвану рану шиї, з якими був госпіталізований в травматологічне відділення Дубенської ЦМЛ.

Реклама

Прес-служба ВДАІ УМВС України у Рівненській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно