Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Сваляві 45-річний чоловік не витерпів запоїв 44-річної дружини і вбив її

У Сваляві 45-річний чоловік не витерпів запоїв 44-річної дружини і вбив її

У Сваляві 45-річний чоловік не витерпів запоїв 44-річної дружини і вбив її
Тіло жінки знайшов у підвалі брат загиблої, повідомляє прес-служба УМВС України у Закарпатській області. У Свалявський райвідділ міліції звернувся із заявою житель міста. Чоловік прийшов зранку...

Тіло жінки знайшов у підвалі брат загиблої, повідомляє прес-служба УМВС України у Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

У Свалявський райвідділ міліції звернувся із заявою житель міста. Чоловік прийшов зранку провідати свою сестру й хворого батька. Двері приватного будинку були зачинені, тож йому довелося лізти через вікно. Батько-інвалід був живий, а от сестри ніде не було, як і її чоловіка.

Підозру в свалявця викликав сморід із підвалу. Відчинивши двері, чоловік виявив страшну картину – напіврозкладене тіло своєї 44-річної сестри Людмили.

Реклама

Про страшну знахідку свалявець повідомив у райвідділ міліцій. Підозра у вбивстві господині відразу ж впала на її 45-річного чоловіка. Самого Івана ніде не було, проте його невдовзі розшукали правоохоронці й доставили у райвідділ.

Зі слів чоловіка, його благовірна в останні роки зловживала алкоголем, ніде не працювала. Гроші, які він заробляв важкою працею, пропивала. За це він не раз "перевиховував" жінку і словом, і кулаком.

Реклама

Того фатального вечора, повернувшись додому, Іван знову застав свою дружину в нетверезому стані. Розлючений чоловік кілька разів ударив її кулаком по голові, а далі скинув з ліжка на підлогу. Коли ж зранку проснувся, то потерпіла вже не дихала.

Злякавшись відповідальності за скоєне, чоловік переніс тіло у підвал будинку й кинув там, зачинивши на замок двері. На запитання сусідів, де дружина, чоловік казав, що та десь загуляла. А оскільки з потерпілою й раніше таке бувало, то ніхто із родичів і сусідів не бив на сполох.

Розтин тіла засвідчив численні тілесні ушкодження на тілі нещасної: множинні переломи ребер, грудини, носа тощо.

Реклама

За даним фактом розпочато досудове розслідування за ознаками ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть людини). Вбивця затриманий. Чоловік розкаюється в скоєному, усе пояснює згубною пристрастю покійної до спиртного, хоча й не вважає, що свідомо вбив свою дружину.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно