Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • ХК "Закарпатські ведмеді" ведуть переговори про участь команди в чемпіонаті Словаччини

ХК "Закарпатські ведмеді" ведуть переговори про участь команди в чемпіонаті Словаччини

ХК "Закарпатські ведмеді" ведуть переговори про участь команди в чемпіонаті Словаччини
У неділю аматорська та дитяча хокейні команди Ужгорода провели виїзне тренування на льоду Зимового стадіону в сусідніх Михайлівцях. Першими на майданчик вийшли ветерани. Після розминки і...

У неділю аматорська та дитяча хокейні команди Ужгорода провели виїзне тренування на льоду Зимового стадіону в сусідніх Михайлівцях.

ВІДЕО ДНЯ

Першими на майданчик вийшли ветерани. Після розминки і відпрацювання елементів вони зіграли спаринг-матч між собою. Підвищенню напруження поєдинку сприяло посилення складів словацькими гравцями. З рахунком 13:9 перемогли "білі".

Відсутність власного льоду та ігрової практики не дозволяє команді в повній готовності підійти до старту сезону. Як повідомив тренер "ведмедів" Андрій Максимович, тепер ведуться переговори з керівництвом словацької аматорської ліги про участь нашої команди в чемпіонаті Словаччини. У ньому бере участь 8 колективів Східної Словаччини і нашим хокеїстам цілком під силу поборотися за призові місця. Можливо вже у вересні ужгородські вболівальники зможуть підтримати земляків. Правда, поки на словацькій арені.

Реклама

Після старших на майданчику провели тренування майбутні майстри закарпатського хокею. Це літо видалося напруженим і цікавим для юних спортсменів. У липні вони провели тренувальний збір на льоду Хокейної академії Міхала Габоріка у словацькому Тренчині. Зустріч з легендою світового хокею запам'ятається хлопчакам на все життя. Отримані знання та навички "ведмежата" тепер закріплюють на тренуваннях в Ужгороді і Михайлівцях.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно