Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Закарпатській ОДА говорили про 9 млн. грн. виділені області на соціально-економічний розвиток

В Закарпатській ОДА говорили про 9 млн. грн. виділені області на соціально-економічний розвиток

В Закарпатській ОДА говорили про 9 млн. грн. виділені області на соціально-економічний розвиток
Розподіл держсубвенції обговорили у четвер, 22 серпня, на засіданні комісії облради з питань бюджету під головуванням Василя Іванча. У засіданні взяли участь депутати обласної ради, керівники...

Розподіл держсубвенції обговорили у четвер, 22 серпня, на засіданні комісії облради з питань бюджету під головуванням Василя Іванча. У засіданні взяли участь депутати обласної ради, керівники структурних підрозділів ОДА: департаменту фінансів, департаменту економічного розвитку та торгівлі, управління капітального будівництва.

ВІДЕО ДНЯ

На комісії було озвучено звіт виконання обласного бюджету за ІІ квартал 2013 року щодо витрачання коштів з резервного фонду обласного бюджету. Доповідав директор департаменту фінансів обласної державної адміністрації Петро Лазар.

За результатами розгляду питань порядку денного комісією було погоджено внесення до обласного бюджету змін у міжсесійний період.

Реклама

Згідно із розпорядженням Кабінету Міністрів України від 3 липня „Про перерозподіл деяких видатків та передачу бюджетних призначень, передбачених у 2013 році Міністерству фінансів”, затверджено спрямувати на будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт об’єктів соціально-культурної сфери області 9млн. грн.

Для завершення будівельно-монтажних робіт і придбання обладнання для хірургічного корпусу обласної клінічної лікарні в м. Ужгород виділено більше 2 млн. грн. за рахунок коштів бюджетного розвитку.

Реклама

З метою погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення державні субвенції розподілено у загальній сумі 501,4 тис. грн., з яких: м. Ужгород отримало 96,2 тис. грн., м. Берегово – 102,2 тис. грн., м. Хуст – 156,8 тис. грн., м. Чоп – 79,7 тис. грн., Міжгірський район – 15,1 тис. грн. та Свалявський район – 51,4 тис. гривень.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно