Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Відрізок дороги в 7 кілометрів на ділянці від Мукачева до Берегова будуватиме іноземна компанія

Відрізок дороги в 7 кілометрів на ділянці від Мукачева до Берегова будуватиме іноземна компанія

Відрізок дороги в 7 кілометрів на ділянці від Мукачева до Берегова будуватиме іноземна компанія
У середу, 21 серпня, відбулась зустріч голови Закарпатської обласної державної адміністрації Олександра Ледиди з представниками угорських дорожно-будівельних компаній «А-НІD» та «Хемімонтаж» з...

У середу, 21 серпня, відбулась зустріч голови Закарпатської обласної державної адміністрації Олександра Ледиди з представниками угорських дорожно-будівельних компаній «А-НІD» та «Хемімонтаж» з питання будівництва відрізка об’їзної автодороги на Берегівщині.

ВІДЕО ДНЯ

– За планом, дорога об'єднає Берегово з автобаном у напрямку Берегшурані в Угорщині. Це питання справді важливе, як для області, так і для району, адже вирішить проблему якісних транспортних розв’язок у прикордонній зоні, дозволить частково розвантажити сам пункт пропуску. Тому угорська сторона може розраховувати на цілковиту підтримку обласної влади, - підкреслив Олександр Ледида.

Наразі угорські компанії готуються до тендеру за право проведення будівельних робіт. Головний директор «А-НІD» Арпад Цапович розказав: будувати планують у два етапи. Першим прокладуть відрізок дороги в 7 км на ділянці від Мукачева до Берегова. Окрім того, планується зробити розв’язку для вантажних автомобілів. Таким чином буде спрощено рух легкового автотранспорту.

Реклама

Поки залишаються проблемними земельні питання, що стоять на перешкоді реалізації другого етапу будівництва: досі не викуплені необхідні для реалізації проекту ділянки на території прикордонного села Астей. Над цим, запевнив керівник області, працюють профільні служби. Готові будуть долучатися також й угорські інвестори.

Нагадуємо, що питання будівництва доріг та інфраструктури прикордонних районів Закарпаття вже вирішено на державному рівні. Відбулося це під час зустрічі Прем’єр-міністра України Миколи Азарова та його угорського колеги Віктора Орбана. Участь у робочому візиті Миколи Азарова до Угорщини у березні 2013-го взяв і голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно