Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатець встановив рекорд України зібравши найбільшу колекцію спортивних автографів (ВІДЕО)

Закарпатець встановив рекорд України зібравши найбільшу колекцію спортивних автографів (ВІДЕО)

Закарпатець встановив рекорд України зібравши найбільшу колекцію спортивних автографів (ВІДЕО)
Новий український рекорд встановили в Ужгороді. Аркадій Гендлер зібрав найбільшу колекцію спортивних автографів - понад 600, із них 485 – видатних спортсменів з 20-ти країн світу. Першу листівку з...

Новий український рекорд встановили в Ужгороді. Аркадій Гендлер зібрав найбільшу колекцію спортивних автографів - понад 600, із них 485 – видатних спортсменів з 20-ти країн світу.

ВІДЕО ДНЯ

Першу листівку з автографом легкоатлета Куца, пан Аркадій здобув ще у 1961-році. В останні роки активно почав листуватися із Національним олімпійським комітетом і особисто з переможцями Олімпіад. Багато з них відповідають і висилають свої автографи особисто. Серед найдорожчих у пана Аркадія 3 підписи - автограф чемпіона світу 1946 року з важкої атлетики українця Григорія Новака, першої радянської олімпійської чемпіонки Ніни Пономарьової, яка відзначилася у 52-му році в Хельсінкі та американського плавця, який завоював 22 медалі в історії сучасного олімпійського руху - Майкла Фелбса. Зараз ужгородський колекціонер мріє отримати ще один автограф.

Аркадій Гендлер, рекордсмен Книги рекордів України: "Ну є самий видатний спринтер останніх шести років це ямаєць Дуаєн Болт, який взагалі перевершив усі уявлення про людський організм і володіє пекінської, лондонської Олімпіади а на минулому тижні виграв три золоті медалі на чемпіонаті світу з легкої атлетики в Москві, от хотів би його автограф дуже".

Реклама

Влад Лакатош, представник Книги рекордів України в Закарпатській області: "Аналогів у світі поки що нема. Надіємося, що людина, яка перевершить це досягнення це буде так само Аркадій Льовович, він збере ще більшу кількість автографів і наприклад років через 5 знову нагородимо знову з найбільшою колекцією автографів".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно