Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Берегові перевіряють готовність шкіл до нового навчального року

У Берегові перевіряють готовність шкіл до нового навчального року

У Берегові перевіряють готовність шкіл до нового навчального року
Перед початком навчання школи та дитячі садочки оглянуть спеціалісти, тобто з цього тижня під час рейдів освітні заклади перевірять на готовність до навчального року. Як повідомили у міському...

Перед початком навчання школи та дитячі садочки оглянуть спеціалісти, тобто з цього тижня під час рейдів освітні заклади перевірять на готовність до навчального року.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомили у міському управлінні освіти, в усіх школах проведені ремонти класових кімнат. Також у всіх навчальних закладах облаштовані внутрішні вбиральні. Із 10 шкіл котельні до зимового опалення готові у 8-ми, у дитячих садочках із 13 готові 11. Крім цього, як розповіли в «міській освіті», заклади, де є пічне опалення забезпечили відповідними матеріалами.

При цьому у більшості садочків проведені ремонті роботи. Також у ДНЗ № 16коштом спонсора створено найсучасніший спортмайданчик. У ДНЗ санаторного типу №5 закуплено меблів на 48 тисяч гривень. У ЗОШ №6 голландські благодійники майже завершили будівництво баскетбольного майданчика, а в ЗОШ №4 введено в експлуатацію мультимедійний спортивний комплекс.

Реклама

Найпроблемнішим у місті залишається ДНЗ №16, де проводяться капітальний ремонт та реконструкція. Однак через нестачу коштів процес призупинили, зокрема із запланованих 938 тисяч грн. робіт виконано поки на 419 тис. грн.

Щодо забезпеченості шкіл підручниками, то для 1-2 класів є повна комплектація, а у 3–10 – не вистачає по декілька підручників. Це пояснюється тим, що на книжки робиться попереднє замовлення, проте часто діти із сільських шкіл переходять у міські протягом року і трапляється така недостача.

Реклама

Варто зазначити, що за літо оздоровили 1445 юних берегівчан. З них 85 (діти-сироти, малозабезпечені, інваліди, на диспансерному обліку) мали змогу відпочити на морському узбережжі, зокрема в «Артеку». Також оздоровилися діти з багатодітних сімей та обдаровані. У місті протягом літа діяли 10 таборів з денним перебуванням та літня школа при українській гімназії. Дітей, окрім різних розважально-навчальних програм, займали екскурсіями на міський консервний завод, пожежну частину, по області, водили в термальні басейни.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно