Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На автошляхах Берегівщини встановлять відеоспостереження

На автошляхах Берегівщини встановлять відеоспостереження
У п’ятницю, 16 серпня, перший заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо взяв участь у засіданні колегії Берегівської райдержадміністрації, де, зокрема, обговорили питання забезпечення...

У п’ятницю, 16 серпня, перший заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо взяв участь у засіданні колегії Берегівської райдержадміністрації, де, зокрема, обговорили питання забезпечення правопорядку, захисту прав і свобод громадян у районі.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Берегівського РВ УМВС України в Закарпатській області Василь Продан, завдяки постійній профілактичній роботі та адміністративному нагляду вдалося суттєво зменшити рівень рецидивної злочинності: у порівнянні з минулим роком, кількість злочинів зменшилась із 81 до 33.

У той же ж час, для подальшого забезпечення порядку та дотримання норм закону у Берегівському районі необхідно вирішити проблему із придбанням та встановленням стаціонарних технічних засобів відеоспостереження на виїздах із району. Наразі кілька камер уже встановлено, однак повністю забезпечити їхню роботу та обслуговування поки що немає можливості.

Реклама

– Про цю проблему ми говорили ще кілька років тому, і райвідділ міліції обіцяв серйозно взятися за її вирішення. Районна ж адміністрація була готова у цьому посприяти, - зауважив на колегії Ігор Свищо. - Тим не менш, минуло вже чимало часу, а питання навіть не починали вирішувати, хоча проблема більш ніж актуальна. Район потребує якісного відеоспостереження, адже від цього залежить безпека наших жителів. Водночас, якихось серйозних фінансових вливань це не потребує. Тому попрошу адміністрацію та райвідділ активізувати роботу та нарешті вирішити питання.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно