Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Виноградові 15-й фестиваль "Кришталеві грона" збере представників різних країн світу

У Виноградові 15-й фестиваль "Кришталеві грона" збере представників різних країн світу

У Виноградові 15-й фестиваль "Кришталеві грона" збере представників різних країн світу
На ювілейний Міжнародний конкурс-фестиваль сучасної пісні і танцю «Кришталеві грона 2013» приїдуть конкурсанти з усіх регіонів України, а також з Польщі, Росії, Молдови, Румунії, Угорщини,...

На ювілейний Міжнародний конкурс-фестиваль сучасної пісні і танцю «Кришталеві грона 2013» приїдуть конкурсанти з усіх регіонів України, а також з Польщі, Росії, Молдови, Румунії, Угорщини, Казахстану, Австрії.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомив директор фестивалю, член Національної Ліги українських композиторів, керівник арт-клубу «Прем’єра» Андрій Гріга.

Фестиваль триватиме вже 15-й рік поспіль. Наразі організатори отримали вже понад 100 заявок на участь у популярному конкурсі. А учасниками фестивалю стануть кілька сотень талановитих виконавців.

Реклама

«Ювілейний статус – це перша його особливість. Тому рівень проведення заходу має бути відповідним. Головою журі буде Народний артист України Ян Табачник. Співголова – наш знаний і шанований усіма земляками народний артист України Петро Матій», – каже Андрій Гріга.

За його словами, над оформленням сцени працюватимуть фахівці зі Львова і Тернополя. «LED-cітку, яка буде фоном для сцени, вони ще на фестивалях не встановлювали. Тому вперше вона буде саме на Закарпатті, у Виноградові на «Кришталевих гронах», – каже директор заходу. «Нині здивувати людей чимось важко. Але ми працюємо над тим, аби дійство було видовищнішим, а сцена – феєричнішою. Витрати будуть, звісно ж, більшими, але воно цього варте. Задній фон сцени – весь у екранах, на всі чотири метри висоти. LED-сітка – ось це і буде новинкою фестивалю»,- повідомив головний організатор.

Реклама

До Виноградова на фестиваль-конкурс приїдуть таланти з майже всіх областей України. Будуть учасники з Польщі, Росії, Молдови, Румунії, Угорщини, Казахстану, Австрії.

24-27 серпня триватиме конкурсна програма фестивалю, а на 28 серпня заплановано гала-концерт, що вже традиційно відбудеться у парку Перені, що у центрі Виноградова. Початок – о 18.00.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно