Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Сьогодні ужгородська "Говерла" зіграє у Дніпропетровську із місцевим "Дніпром"

Сьогодні ужгородська "Говерла" зіграє у Дніпропетровську із місцевим "Дніпром"

Сьогодні ужгородська "Говерла" зіграє у Дніпропетровську із місцевим "Дніпром"
Неділя, Дніпропетровськ, стадіон Дніпро-Арена, 17:00, арбітр Олександр Дердо (Іллічівськ). Пряма трансляція на 2+2. Дніпро виграв три з чотирьох перших матчів сезону, проте зважаючи на домашню...

Неділя, Дніпропетровськ, стадіон Дніпро-Арена, 17:00, арбітр Олександр Дердо (Іллічівськ).

ВІДЕО ДНЯ

Пряма трансляція на 2+2.

Дніпро виграв три з чотирьох перших матчів сезону, проте зважаючи на домашню поразку від Зорі, старт команди не можна називати успішним. Говерла також збирається зіпсувати нерви команді Хуанде Рамоса.

Реклама

Цікаво, які висновки щодо складу команди зробить іспанський наставник після матчу з Волинню. Тоді він через не найкращу гру змушений був ще по ходу першого тайму міняти Федецького, вперше в сезоні і відразу з перших хвилин грав Кравченко (не кращим чином), а Селезньов вийшов лише на заміну, зате забив одразу два м'ячі у ворота противника. Ймовірно, Мандзюк, Канкава і Селезньов зіграють сьогодні з перших хвилин. Хоча завжди залишається варіант, коли Рамос може здивувати, наприклад, появою з перших хвилин Калініча або новачків Політило з Владом.

Говерла після поразок від Шахтаря і Динамо зуміла взяти відразу чотири очки в двох матчах, показавши, що відразу записувати її в аутсайдери нового сезону не слід. Команда продовжує комплектуватися новими гравцями, напередодні минулої були підписані Орос і Цуррі, зараз внесли в заявку молодого Тащі та сербського захисника Лазевскі, який ще на початку літа приїхав в Ужгород.

Реклама

Зараз у Грозного з'явився вибір в лінії оборони, тому над основним складом доведеться всерйоз подумати. Тепер на правому фланзі є Рніч і Люлька, на лівому Цуррі і Лазевскі. Попереду напевно великих змін не передбачається. Наставник не завжди задоволений грою Балашова в завершенні, але напевно знову віддасть перевагу його Кополовцю, Морозенко, Буяльському або Тащі.

Травмовані: Дуглас, Лобжанідзе - Бабенко

Дискваліфіковані: немає

Реклама

Слова

В'ячеслав Грозний, наставник Говерли:

"Можу сказати, що у Дніпра класна команда. Якщо хочемо грати з ними на рівних, то настрій має бути такою ж, як на Шахтар і Динамо. Втім, з настроєм у перших чотирьох турах проблем не було, але потрібно вичавлювати максимум з наявних у нас моментів. Рівень Дніпра дозволяє їм агресивно грати проти будь-якого суперника ".

Денис Бойко, воротар Дніпра:

"Я дивився кілька перших матчів за участю Говерли. Дуже хороша, добротна, боєздатна команда. З приходом нового тренера, напевно, перед нею ставляться якісь завдання. Говерла намагається грати в футбол і дає грати суперникові".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно