Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді відбудеться виставка-ярмарок "Тур’євроцентр Закарпаття – 2013" та туристичний фестиваль "Євро Карпати – 2013"

В Ужгороді відбудеться виставка-ярмарок "Тур’євроцентр Закарпаття – 2013" та туристичний фестиваль "Євро Карпати – 2013"

В Ужгороді відбудеться виставка-ярмарок "Тур’євроцентр Закарпаття – 2013" та туристичний фестиваль "Євро Карпати – 2013"
14-15 вересня 2013 року в Ужгороді відбудеться ХІІ Міжнародна виставка-ярмарок «Тур’євроцентр Закарпаття – 2013» та туристичний фестиваль «Євро Карпати – 2013». Про участь у ньому представників...

14-15 вересня 2013 року в Ужгороді відбудеться ХІІ Міжнародна виставка-ярмарок «Тур’євроцентр Закарпаття – 2013» та туристичний фестиваль «Євро Карпати – 2013». Про участь у ньому представників Ужгородського району говорили на зустрічі з представниками санаторно-курортного, туристично-рекреаційного та готельного бізнесу району заступник голови райдержадміністрації Анатолій Черниченко та начальник управління економіки Лілія Москалюк.

ВІДЕО ДНЯ

Як відзначалося під час зустрічі, особливістю цьогорічної виставки-ярмарку буде широкомасштабна презентація туристично-рекреаційного потенціалу Закарпатської області, інших областей України, Словаччини, Чехії,Угорщини, Хорватії. Учасники виставки матимуть нагоду налагодити контакти з майбутніми партнерами, укласти угоди про співпрацю. Тематичні розділи виставки-ярмарку включатимуть внутрішній і закордонний туризм, гірськолижні центри, сільський туризм,спортивне спорядження, супутні послуги і товари для організації відпочинку та туризму, банківські, страхові, транспортні послуги. У рамках виставки-ярмарку буде організовано міжнародну зустріч представників туристичного бізнесу з різних областей України та зарубіжних держав. Крім цього, окремо будуть представлені інвестиційні проекти та комерційні пропозиції в галузі туризму та рекреації, в тому числі – туркомплекси, проекти з розбудови інфраструктури.

Всі учасники зустрічі були одноголосними у тому, що Ужгородщина повинна бути гідно представлена на виставці-ярмарці,адже район має, чим похвалитися, має, куди запрошувати туристів, щоб добре відпочити і познайомитися з нашим чудовим краєм.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно