Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Суд зупинив дію рішення облради "Про погодження клопотання ТОВ "Мармарош"

Суд зупинив дію рішення облради "Про погодження клопотання ТОВ "Мармарош"

Суд зупинив дію рішення облради "Про погодження клопотання ТОВ "Мармарош"
Сьогодні Закарпатський окружний адміністративний суд виніс ухвалу про зупинення дії рішення обласної ради від 4 листопада 2011 року «Про погодження клопотання ТОВ «Мармарош». З відповідним...

Сьогодні Закарпатський окружний адміністративний суд виніс ухвалу про зупинення дії рішення обласної ради від 4 листопада 2011 року «Про погодження клопотання ТОВ «Мармарош». З відповідним адміністративним позовом про визнання незаконним та скасування рішення облради звернулася до суду керівник ініціативної групи громади села Косівська Поляна Рахівського району, депутат сільради Василина Ветухова.

ВІДЕО ДНЯ

Закарпатська обласна рада у свою чергу звернулася до Закарпатського окружного адміністративного суду про визнання адміністративного позову у повному обсязі, підтримавши громаду Косівської Поляни. Зокрема в заяві йдеться, що своїм рішенням облрада погодила клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Мармарош» щодо надання спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку поліметалевих руд ділянки «Гавришук», за умови отримання погодження землекористувачів, Рахівської міської ради, Косівсько-Полянської сільської ради і Кобилецько-Полянської селищної ради. «Проте, за наявною інформацією, у тому числі з засобів масової інформації, вказане ТОВ «Мармарош» здійснює діяльність з видобутку руд без погоджень сільських рад, що було істотною умовою надання погодження обласною радою. Вважаємо, що у зв’язку з відсутністю у ТОВ «Мармарош» погоджень вищевказаних органів місцевого самоврядування, товариство не має законних підстав здійснювати будь-яку діяльність на відповідній території», – йдеться в заяві облради до суду.

Прес-служба облради

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно