Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Заступник очільника краю Іван Качур здійснив робочу поїздку у Міжгірський район

Заступник очільника краю Іван Качур здійснив робочу поїздку у Міжгірський район

Заступник очільника краю Іван Качур здійснив робочу поїздку у Міжгірський район
У четвер, 8 серпня, заступник очільника краю Іван Качур здійснив робочу поїздку у Міжгірський район. Окрім проведеного виїзного прийому громадян, посадовець відвідав заклади освіти та охорони...

У четвер, 8 серпня, заступник очільника краю Іван Качур здійснив робочу поїздку у Міжгірський район. Окрім проведеного виїзного прийому громадян, посадовець відвідав заклади освіти та охорони здоров’я.

ВІДЕО ДНЯ

Перш за все, Іван Качур навідався до осередку місцевої медицини - Міжгірської центральної районної лікарні та оглянув стан робіт з облаштування відділення гемодіалізу. Найближчим часом там буде встановлено сучасне обладнання і місцеві мешканці матимуть змогу отримувати допомогу в межах адміністративно-територіальної одиниці.

Особливу увагу обласний керівник звернув і на Центр первинної медико-санітарної допомоги. На зустрічі з керівником установи обговорювалося питання організації діяльності, стану мережі та матеріального забезпечення первинного рівня надання медичних послуг на Міжгірщині. Серед іншого, Іван Качур звернув увагу на необхідність посилення роботи у напрямку підвищення кваліфікації працівників, проведення відповідних навчань та тренінгів з метою поліпшення якості надання медичних послуг.

Реклама

Також Іван Качур відвідав станцію екстреної медичної допомоги смт. Міжгір’я, де ознайомився з проектом реконструкції відповідних будівель та поспілкувався з працівниками.

Питання підготовки до нового навчального року обговорили у Міжгірському медичному коледжі. У ході інспектування закладу заступник очільника краю звернув увагу на незадовільний стан спортивного майданчика на його території. За інформацією керівництва установи, ситуація буде виправлена і до 1 вересня споруда буде готовою до проведення уроків фізкультури.

Реклама

Крім того, Іван Качур відвідав Міжгірський професійний ліцей, де готують фахівців з обробки деревини. Зараз у закладі ведуться масштабні роботи по ремонту столярного цеху, а 230 тис. грн., виділених з обласного бюджету, дозволять його осучаснити: до кінця року буде закуплено відповідне обладнання, інструменти, прилади та пристрої. Крім того, ліцей здійснює підготовку понад 12 професій, серед яких агент з організації туризму, адміністратор, покоївка, кухар тощо. Тож заступник голови облдержадміністрації, враховуючи потужну матеріальну базу закладу освіти, а саме наявність відповідних готельно-ресторанних навчальних площ, гуртожитку, спортивних споруд, ініціюватиме розгляд питання про проведення на її базі оздоровлення дітей, в тому числі з залученням підопічних ліцею.

- Міжгірщина – гірський регіон, що потребує особливої уваги обласної влади. Тож вирішення тих питань, які сьогодні виникли в ході робочої поїздки, беру на особистий контроль. Впевнений, що ті виявлені недоліки, які не потребують додаткових фінансових ресурсів, найближчим часом будуть виправлені, а розроблені плани реалізовані, - резюмував Іван Качур.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно