Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Іршавщині міліція затримала викрадача бензопили (ФОТО)

На Іршавщині міліція затримала викрадача бензопили (ФОТО)
Оперуповноважений карного розшуку Іршавського районного відділу міліції Михайло Сухан «по гарячим слідам» затримав крадія, який, будучи раніше судимим і умовно-достроково звільненим, на шлях...

Оперуповноважений карного розшуку Іршавського районного відділу міліції Михайло Сухан «по гарячим слідам» затримав крадія, який, будучи раніше судимим і умовно-достроково звільненим, на шлях виправлення не став, а знову скоїв злочин.

ВІДЕО ДНЯ

Вранці господарка із села Загаття виявила, що невідома особа із гаражного приміщення поцупила бензопилу марки «Штіль» вартістю близько 900 грн. Про крадіжку жінка повідомила до чергової частини Іршавського районного відділу міліції. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, щоб задокументувати даний злочин.

У подальшому справу було доручено оперуповноваженому карного розшуку Михайлу Сухану. Стало відомо, що дану крадіжку міг скоїти 24-річний односельчанин потерпілої, який достроково повернувся з місць позбавлення волі. Він раніше у потерпілих робив зварювальні роботи, а інколи просто навідувався, щоб подивитись фільми на комп’ютері.

Реклама

Невдовзі Михайло Сухан знайшов підтвердження цієї версії, і зловмиснику не залишилось нічого, як зізнатися у причетності до скоєння крадіжки. За словами підозрюваного, в суботу ввечері він вирішив навідатись до своїх знайомих. Вдома він нічого своїм близьким та рідним не сказав, а просто непомітно вийшов. Зайшовши до знайомих на подвір′я, де навколо світило світло, постукав у двері, але йому ніхто не відчинив. Після цього крадій вирішив повернутись і проходячи біля гаражного приміщення, на якому не було дверей, почав дивитись, що там знаходиться. У дерев′яній шафі побачив бензопилу і вирішив її викрасти для власних потреб. Забравши бензопилу, відніс додому та заховав у підсобному приміщенні і ліг спати. Через кілька днів до підозрюваного прийшов власник бензопили і почав розпитувати, чи він випадково не вкрав бензопилу. Але підозрюваний відповів, що йому про бензопилу нічого невідомо. Далі ж, каже, хотів уночі її підкинути власнику, та не встиг цього зробити, бо прийшли працівники міліції…

Як повідомив старший слідчий Іршавського райвідділу міліції майор Михайло Золотар, за даним фактом відкрито кримінальне провадження, яке вже направлено до суду. Крадієві інкримінували ч.3 ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникнення у приміщення).

Реклама

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно