Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Жителі села Великі Лази поділилися з Віктором Ледідою як досягненнями, так і проблемами

Жителі села Великі Лази поділилися з Віктором Ледідою як досягненнями, так і проблемами

Жителі села Великі Лази поділилися з Віктором Ледідою як досягненнями, так і проблемами
У середу, 7 серпня, голова Ужгородської райдержадміністрації Віктор Ледіда відвідав село Великі Лази. Насамперед, він перевірив, як просувається будівництво спортивного майданчику зі штучним...

У середу, 7 серпня, голова Ужгородської райдержадміністрації Віктор Ледіда відвідав село Великі Лази. Насамперед, він перевірив, як просувається будівництво спортивного майданчику зі штучним покриттям у Великолазівській ЗОШ І-ІІІ ст. Цьогоріч роботи мають бути завершені. На новому майданчику займатися спортом можна буде цілий рік. Погодні умови не зашкодять грі завдяки спеціальному покриттю та системі вбирання вологи.

ВІДЕО ДНЯ

Далі Віктор Ледіда поспілкувався із жителями села, які прийшли до нього на зустріч. Відзначалося, що за останні роки в селі багато чого змінилося на краще, однак, як кажуть,вдосконаленню не має меж. «Ініціативна група» селян розповіла про своє бачення подальшого розвитку села: це і якісний ремонт доріг, і освітлення вулиць, і безперебійне водо- та газопостачання, покращення матеріально-технічної бази освітніх та медичних закладів, тощо.

Кілька жителів села звернулися із особистими проханнями, що стосуються санаторного лікування, виплати пенсії, матеріальної допомоги та ін. Жодне з питань не залишилося поза увагою. Як сказав Віктор Ледіда, завдання ретельно розглянути кожне проблемне питання та забезпечити з боку влади належну допомогу людям поставив і Президент України у рамках проекту «Діалог з країною».

Реклама

Разом із Віктором Ледідою у В.Лазах побували перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Когутич, заступник голови райради Віра Данко. На зустрічі голови райдержадміністрації із жителями села був присутній і сільський голова Лука Шпонтак.

Ужгородська РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно