Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Будівництво нового мікрорайону в Тереблі завершиться вже цієї осені

Будівництво нового мікрорайону в Тереблі завершиться вже цієї осені

Будівництво нового мікрорайону в Тереблі завершиться вже цієї осені
У четвер, 8 серпня, в.о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо відвідав із робочим візитом Тячівський район. Керівник краю побував на будівництві ряду соціально важливих об’єктів, а також оглянув хід...

У четвер, 8 серпня, в.о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо відвідав із робочим візитом Тячівський район. Керівник краю побував на будівництві ряду соціально важливих об’єктів, а також оглянув хід робіт у селі Теребля.

ВІДЕО ДНЯ

Будівництво поселення для переселенців із селища Солотвино у Тереблі триває вже кілька років і зараз знаходиться на завершальній стадії. Зараз тут працює близько 40 робітників, однак уже з понеділка їхня кількість збільшиться до 250. Саме вони протягом наступних кількох місяців приводитимуть до ладу зовнішні території, закінчуватимуть ремонт у будинках, школі та садочку. Із нагальних робіт, які все ще необхідно провести у мікрорайоні – повне підключення електропостачання, а також будівництво нової гілки водопроводу від річки Теребля. Окрім того, до території поселення необхідно підвезти понад 6 тисяч м. куб. мінерального та родючого ґрунту, яким засипатимуть прилеглі території. Над вирішенням усіх цих питань зараз працює ціла когорта фахівців. Завершити усі роботи вони повинні наприкінці вересня – на початку жовтня.

- Ми повинні мобілізувати максимум зусиль та ресурсів, щоб у найкоротші терміни закінчити будівництво і почати роботу над переселенням. Це питання надзвичайно важливе. Від нього залежить безпека сотень людей і ми не маємо права зволікати. Тому чекатиму від усіх робітників та їхніх керівників повної віддачі та професіоналізму, - звернувся до присутніх Ігор Свищо.

Реклама

Побував Ігор Свищо і на будівництві одного з найбільших в області спорткомплексів, який зараз зводять у місті Тячів. Наразі роботи завершені на 40%, у вже зведену споруду вкладено понад 4 мільйони гривень. Наступного року об’єкт планують завершити.

На завершальній стадії зараз знаходяться роботи у місцевій дитячій школі мистецтв та дошкільному навчальному закладі. Реконструкція із частковою добудовою школи триває вже три роки і повинна завершитися до початку жовтня. Тоді понад 280 учнів разом із 28 викладачами зможуть навчатися вже в оновленому приміщенні. До початку нового навчального року дітвору до своїх стін прийме і відремонтований дитячий садок.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно