Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Вуличне освітлення Тячева ремонтуватимуть за державні кошти

Вуличне освітлення Тячева ремонтуватимуть за державні кошти

Вуличне освітлення Тячева ремонтуватимуть за державні кошти
Проблема з освітленням вулиць на території міста Тячів та Села Тячівка назріла давно, адже забудова нових кварталів потребує будівництва мережі вуличного освітлення, на окремих вулицях необхідна їх...

Проблема з освітленням вулиць на території міста Тячів та Села Тячівка назріла давно, адже забудова нових кварталів потребує будівництва мережі вуличного освітлення, на окремих вулицях необхідна їх реконструкція. Тому на 19 сесії шостого скликання Тячівської міської ради прийнято рішення затвердити програму будівництва (реконструкції) мережі вуличного освітлення м. Тячів та с. Тячівка на 2013 рік. Основними завданнями програми були: реалізація державної програми щодо поліпшення освітлення вулиць, площ, парків та скверів, проведення поточного ремонту вуличного освітлення та здійснення систематичного контролю за роботою мережі, заміни електролампочок та енергозбереження.

ВІДЕО ДНЯ

Дану програму було направлено на розгляд Кабінету Міністрів України з метою фінансування її за рахунок коштів державного бюджету, співфінансування з міського бюджету та інших джерел фінансування. Великі надії покладались на участь проекту у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.

Наприкінці липня проект Тячівської міської ради опинився в числі переможців, а це означає, що в 2014 році, за рахунок коштів з державного бюджету, розпочнуться ремонтні роботи мережі вуличного освітлення, зокрема вулиць: Будівельників, Закарпатської, Сагайдачного, Народної, Грушевського, Тихої, Фермерської, Драгоманова, Левицького та провулку Народного.

Реклама

Дана перемога є надзвичайно приємною та вагомою подією у житті мешканців Тячева, яким небайдуже покращення благоустрою та розквіт рідного міста.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно