Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Олену Солодовник призначено начальником ДПІ у Міжгірському районі

Олену Солодовник призначено начальником ДПІ у Міжгірському районі

Олену Солодовник призначено начальником ДПІ у Міжгірському районі
Сьогодні, в залі Міжгірської районної державної адміністрації відбулося її урочисте представлення за участі заступника начальника Головного управління Міндоходів в Закарпатській області Віталія...

Сьогодні, в залі Міжгірської районної державної адміністрації відбулося її урочисте представлення за участі заступника начальника Головного управління Міндоходів в Закарпатській області Віталія Кричка, голови Міжгірської РДА Василя Щура та інших районних керівників.

ВІДЕО ДНЯ

Відкриваючи захід, заступник начальника Головного управління Міндоходів в Закарпатській області нагадав присутнім, що вперше за всю історію України створено Міністерство доходів і зборів України – орган, який відповідає за адміністрування податкових, митних платежів та єдиного соціального внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. Також Віталій Кричко розповів присутнім, які основні завдання стоять перед податковою інспекцією та її новим керівником, а саме: забезпечувати в повному обсязі надходження коштів до бюджетів всіх рівнів, підвищувати якість обслуговування клієнтів в Центрі обслуговування платників податків.

Голова Міжгірської РДА Василь Щур привітав присутніх з утворенням Головного управління Міндоходів в Закарпатській області, та попросив нового керівника ДПІ відразу включитися в роботу по наповненню бюджетів і виведенню з тіні суб'єктів господарювання, які ухиляються від сплати податків.

Реклама

До привітання Олени Солодовник долучилися також й інші керівники району.

Біографічна довідка: Солодовник Олена Василівна народилася 8 січня 1968 року у смт. Міжгір’я. Освіта вища економічна. На державній службі з 1995 року. Призначена на посаду начальника Державної податкової інспекції у Міжгірському районі Головного управління Міндоходів у Закарпатській області наказом Міністерства доходів і зборів України від 25 липня 2013 року.За матеріалами ДПІ в Міжгірському районі

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно