Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Погорєлов не знає про бізнес сімей його заступників

Погорєлов не знає про бізнес сімей його заступників
Міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов сьогодні, спілкуючись з журналістами після засідання виконкому, відповів і на питання щодо ухваленого сьогодні рішення про надання дозволу на розміщення нових...

Міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов сьогодні, спілкуючись з журналістами після засідання виконкому, відповів і на питання щодо ухваленого сьогодні рішення про надання дозволу на розміщення нових рекламоносіїв у місті.

ВІДЕО ДНЯ

За словами Віктора Погорєлова, про те, що ТОВ «РІ Куб» де-факто знаходиться у співвласності його заступника і депутата міськради Юрія Бєлякова, а також депутата-регіонала Юрія Мандича, міський голова не знає. Але, на його думку, «кожна людина, в тому числі, члени сімей моїх заступників, мають право на підприємницьку діяльність».

Як відомо, саме ТОВ «РІ Куб», згідно з рішенням виконкому, стало сьогодні орендарем площ під розміщення 18 рекламних щитів. За інформацією видання, фірма ця належить заступнику міського голови Ужгорода Юрію Бєлякову та депутату міськради Юрію Мандичу. Формально засновником ТОВ «РІ Куб», за інформацією видання, є син Ю. Белякова Сергій, а директором - І. М. Король.

Реклама

Тетяна Кашуба

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно