Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Виноградівських міліціонерів перевіряли на знання правил дорожнього руху

Виноградівських міліціонерів перевіряли на знання правил дорожнього руху

Виноградівських міліціонерів перевіряли на знання правил дорожнього руху
У Виноградівському РВ УМВС, на виконання вимог наказу МВС України «Про заходи щодо зміцнення дисципліни і законності в ОВС та попередження надзвичайних подій, пов’язаних із загибеллю й травмуванням...

У Виноградівському РВ УМВС, на виконання вимог наказу МВС України «Про заходи щодо зміцнення дисципліни і законності в ОВС та попередження надзвичайних подій, пов’язаних із загибеллю й травмуванням особового складу», серед сівробітників, які керують приватним та службовим транспортом, було проведено прийом заліків по знанню правил дорожнього руху.

ВІДЕО ДНЯ

Даний захід проводиться щоквартально з метою перевірки реальних знань ПДР особовим складом Виноградівського РВ УМВС, недопущення ними фактів правопорушень у сфері безпеки дорожнього руху, а також виконання вимог відомчих нормативно-правових актів, які направлені на зміцнення транспортної і службової дисципліни серед співробітників органів внутрішніх справ.

Було створено спеціальну комісію, в яку увійшли представники інспекції з особовому складу УКЗ УМВС, співробітники Центру з надання послуг, пов′язаних з використанням автотранспортних засобів, з обслуговування Виноградівського району УДАІ УМВС.

Реклама

Здача заліку проходила під керівництвом майора міліції Федора Кормоша. Керівництво Виноградівського РВ УМВС організувало даний профілактичний захід, який спрямований на зміцнення транспортної і службової дисципліни серед підлеглого особового складу, тому що керівництво МВС пред’являє суворі вимоги до співробітників органів внутрішніх справ. Подібні заходи будуть проводитись регулярно.

Оксана Кобзаренко, Виноградівський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно