Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Депутат Виноградівської районної ради заявив, що він нікого не бив

Депутат Виноградівської районної ради заявив, що він нікого не бив

Депутат Виноградівської районної ради заявив, що він нікого не бив
Депутат Виноградівської районної ради від фракції УМДС Едуард Албок спростував звинувачення у побитті співробітника Берегівського РВ УМВС Адальберта Фозекоша. – Я нікого не бив. Був звичайний...

Депутат Виноградівської районної ради від фракції УМДС Едуард Албок спростував звинувачення у побитті співробітника Берегівського РВ УМВС Адальберта Фозекоша.

ВІДЕО ДНЯ

– Я нікого не бив. Був звичайний словесний конфлікт, але до бійки не дійшло. Він був п’яний і вирішив, що я зриваю вечірку, запросивши группу, яка вже завершила свій виступ, до мене в гості, – повідомив Едуард Албок.

Як раніше повідомлялось, 4 липня у Виноградівський РВ УМВС звернувся старший лейтенант міліції із заявою про побиття. Як стверджує міліціонер, близько третьої години, у диско-барі села Шаланки, де він відзначав День народження своєї дружини, 53-річний депутат Виноградівської районної ради від Демократичної партії угорців України безпричинно побив його, нанісши удари в голову.

Реклама

Місцевий депутат Едуард Албок заперечив цю інформацію.

– Угорський співочий колектив «Десперадо» – мої давні знайомі. Коли я дізнався, що вони у Шаланках, то вирішив запросити погостювати у мене. Коли їхній виступ у клубі завершився, так і зробив. Але це не сподобалося фактичному власнику диско-клубу Фозекошу. У нас до цього часу були нормальні відносини. Він навіть запрошував мене приєднатися до святкування. Але я відмовився, бо не вживаю спиртне, і сказав, що почекаю групу на подвір’ї. Так і виник конфлікт. Далі він кричав, що влаштує мені проблеми і це мені дуже дорого коштуватиме, — розповів районний депутат.

Реклама

Едуард Албок – депутат районної ради від фракції Демократичної партії угорців України, підприємець, організатор щорічного Закарпатського музичного, мистецького, танцювального фестивалю КККТФ.

Адальберт Фозекош – старший лейтенант міліції у Берегівському РВ УМВС України в Закарпатській області. Проживає у с. Шаланки Виноградівського району. Згідно з неофіційними даними, власник диско-клубу Galicia.

За даним інцидентом триває службове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно