Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Солотвині планують реконструювати парк відпочинку, де планується будівництво фонтану та інших розважальних об’єктів

У Солотвині планують реконструювати парк відпочинку, де планується будівництво фонтану та інших розважальних об’єктів

У Солотвині планують реконструювати парк відпочинку, де планується будівництво фонтану та інших розважальних об’єктів
Заступник голови Тячівської державної адміністрації Василь Буга провів виїзну нараду з головами Солотвинського куща. Зокрема, керівниками Тересвянської, Тернавської, Кривської, Грушовської,...

Заступник голови Тячівської державної адміністрації Василь Буга провів виїзну нараду з головами Солотвинського куща. Зокрема, керівниками Тересвянської, Тернавської, Кривської, Грушовської, Нижньоапшанської, Топчинської, Глибокопотіцької місцевих рад. У роботі наради також взяв участь депутат Закарпатської обласної ради Олег Палінкаш.

ВІДЕО ДНЯ

На нараді було розглянуто наступні питання : соціально-економічна ситуація та виконання плану розвитку населених пунктів, стан фінансування суспільних робіт тощо. Зокрема, як зазначили під час обговорення голови сільрад, проблемними залишаються перерахунки коштів через казначейство, що стримує виконання багатьох завдань соціально-економічного розвитку населених пунктів. А це і ремонти доріг комунального значення, і відкриття додаткових груп у садочках, і будівництво дитячих площадок та вуличного освітлення тощо.

Для прикладу, в селі Терново та Грушово вже найближчим часом планується відкрити додаткові групи, а Нижній Апші – розпочати будівництво дитячого садочку. Що ж стосується Солотвина, то існує потреба створення нових місць в ДНЗ. Окрім цього потребує ремонту місцевий водогін, у занедбаному стані знаходяться лінії електропередач тощо. Втім для мешканців цього населеного пункту є й хороша новина на перспективу. Розроблено проектно-кошторисну документацію на реконструкцію парку відпочинку, де окрім дитячої площадки планується будівництво фонтану та інших розважальних об’єктів. Потребує негайного вирішення питання перенесення музею солі, до речі, який у цей день відвідали учасники наради і були у захваті від побаченого. Як один із варіантів – розмістити експонати у селищному Будинку культури або ж у старовинній дерев’яній оселі.

Реклама

Підсумовуючи роботу наради заступник голови державної адміністрації Василь Буга закликав представників місцевого самоврядування до співпраці у вирішенні важливих питань життєдіяльності району.

- Ми готові допомагати всім, хто прагне щось зробити у своєму населеному пункті. Головне, щоб була ініціатива з вашого боку, а від районної влади отримаєте сприяння, - запевнив присутніх Василь Васильович.

Реклама

Відтак визначено подальший план заходів з розвитку населених пунктів Солотвинського куща.

Любов Немеш, Тячівська РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно