Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті проведуть найбільший гастрономічний фестиваль "Гуцульська бриндзя"

На Закарпатті проведуть найбільший гастрономічний фестиваль "Гуцульська бриндзя"

На Закарпатті проведуть найбільший гастрономічний фестиваль "Гуцульська бриндзя"
Цьогорічний фестиваль «Гуцульська бриндзя» проведуть 7-8 вересня. «Гуцульська бриндзя» є найбільшим гастрономічним, кулінарним фестивалем, що проходить у Закарпатті. Туристи та гості фестивалю...

Цьогорічний фестиваль «Гуцульська бриндзя» проведуть 7-8 вересня.

ВІДЕО ДНЯ

«Гуцульська бриндзя» є найбільшим гастрономічним, кулінарним фестивалем, що проходить у Закарпатті. Туристи та гості фестивалю матимуть змогу купити традиційний сир-бринзу, що споконвіків виробляється у краї. Кожен район Рахівщини представить свої кулінарні продукти, для дегустації.

Програма фестивалю:

Реклама

07 вересня, субота

10.00 – 16.00 – заїзд гостей та учасників фестивалю;

Реклама

11.00 – 18.00 – виставки художників Рахівщини (зал райдержадміністрації)

16.00 – зустріч керівництва районної державної адміністрації та районної ради з офіційними делегаціями

08 вересня, неділя

Реклама

8.00-12.00 – розгортання експозицій виставок народних умільців та ярмарки-продажу тваринницької продукції вівчарства, вулиця Буркут, амфітеатр “Буркут”;

11.30-12.15 – хід святкової колони від вулиці Богдана Хмельницього до амфітеатру “Буркут”;

12.15-12.45 – урочисте відкриття фестивалю-ярмарку “Гуцульська бриндзя”, запалення полонинської ватри;

12.45-14.00 – огляд експозицій виставок народних умільців населених пунктів та ярмарки-продажу тваринницької продукції вівчарства; конкурси на кращих: трембітаря, сопілкаря, коломийкаря, змагання з приготування гуцульських страв;

14.00-17.00 – гала-концерт фестивалю;

17.00-24.00 – концертно-розважальна програма, масові гуляння, святковий феєрверк.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно