На Закарпатті проведуть найбільший гастрономічний фестиваль "Гуцульська бриндзя"

Життя  5 серпня 2013 року, 15:11 874
Цьогорічний фестиваль «Гуцульська бриндзя» проведуть 7-8 вересня. «Гуцульська бриндзя» є найбільшим гастрономічним, кулінарним фестивалем, що проходить у Закарпатті. Туристи та гості фестивалю матимуть змогу купити традиційний сир-бринзу, що споконвіків виробляється у краї. Кожен район Рахівщини представить свої кулінарні продукти, для дегустації.

Програма фестивалю:

07 вересня, субота 10.00 – 16.00 – заїзд гостей та учасників фестивалю; 11.00 – 18.00 – виставки художників Рахівщини (зал райдержадміністрації) 16.00 – зустріч керівництва районної державної адміністрації та районної ради з офіційними делегаціями

08 вересня, неділя

8.00-12.00 – розгортання експозицій виставок народних умільців та ярмарки-продажу тваринницької продукції вівчарства, вулиця Буркут, амфітеатр “Буркут”; 11.30-12.15 – хід святкової колони від вулиці Богдана Хмельницього до амфітеатру “Буркут”; 12.15-12.45 – урочисте відкриття фестивалю-ярмарку “Гуцульська бриндзя”, запалення полонинської ватри; 12.45-14.00 – огляд експозицій виставок народних умільців населених пунктів та ярмарки-продажу тваринницької продукції вівчарства; конкурси на кращих: трембітаря, сопілкаря, коломийкаря, змагання з приготування гуцульських страв; 14.00-17.00 – гала-концерт фестивалю; 17.00-24.00 – концертно-розважальна програма, масові гуляння, святковий феєрверк.
Джерело: Заголовок
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі - 0