Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Харківського бізнесмена з мукачівським корінням застрелили в ресторані

Харківського бізнесмена з мукачівським корінням застрелили в ресторані

Харківського бізнесмена з мукачівським корінням застрелили в ресторані
У Харкові в одному з ресторанів невідомий застрелив 42-річного директора компанії Омега-автопоставка Ярослава Бисагу, повідомило джерело в правоохоронних органах. Як повідомляється, вбивство...

У Харкові в одному з ресторанів невідомий застрелив 42-річного директора компанії Омега-автопоставка Ярослава Бисагу, повідомило джерело в правоохоронних органах.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомляється, вбивство сталося вночі 1 серпня. Невідомий стріляв у бізнесмена, який відпочивав на території ресторану.

Офіційного підтвердження даної інформації поки немає. У прес-службі прокуратури Харківської області цю інформацію також не підтвердили і не спростували. Однак зазначили, що вночі 1 серпня в ресторані невідомий стріляв у 42-річного бізнесмена, який відпочивав там. Від отриманих поранень чоловік помер.

Реклама

"Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Хід досудового розслідування перебуває на контролі прокуратури області", - зазначили в прес-службі.

Разом з тим на офіційному сайті компанії Омега-автопоставка повідомляється про трагічну загибель гендиректора.

Реклама

"1 серпня 2013 року на 43 році життя трагічно загинув генеральний директор компанії Омега-Автопоставка Ярослав Васильович Бісага", - йдеться в повідомленні.

Компанія Омега-автопоставка - національний дистрибутор запасних частин, шин і мастил на ринку України. За 20 років роботи компанія налагодила співпрацю з незалежними операторами - регіональними партнерами, за допомогою яких створена збутова мережа національного масштабу.

Довідка.Ярослав Васильович Бисага народився 18 серпня 1970 року в селі Бабичі Мукачівського району Закарпатської області.У 1994 році закінчив Харківський Авіаційний інститут.

Реклама

Ярослав Васильович був відомим в Україні підприємцем.У 1993 році він разом з партнером заснував компанію «Омега-Автопоставка» і був її беззмінним керівником, займаючи посаду генерального директора.

Більше 20 років він присвятив будуванню та розвитку Компанії, яка стала лідером ринку, дала роботу сотням людей і сприяла розвитку регіону.

За роки своєї трудової діяльності в Україні Ярослав Васильович налагодив безліч контактів з виробниками з-за кордону, активно сприяв розвитку ринку автотоварів України.народився

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно