Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Протягом акції "Подарунки школярам", всі бажаючі допомагатимуть дітям із малозабезпечених сімей (ФОТО)

Протягом акції "Подарунки школярам", всі бажаючі допомагатимуть дітям із малозабезпечених сімей (ФОТО)

Протягом акції "Подарунки школярам", всі бажаючі допомагатимуть дітям із малозабезпечених сімей (ФОТО)
В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція, головною темою якої став початок благодійної акції «Подарунки школярам». Захід ініціювали Асоціація Молодіжних Ініціатив Краю спільно з...

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція, головною темою якої став початок благодійної акції «Подарунки школярам». Захід ініціювали Асоціація Молодіжних Ініціатив Краю спільно з Ужгородською міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородським прес-клубом.

ВІДЕО ДНЯ

З 05.08 по 25.08.2013 року організатори акції пропонують жителям Ужгорода зібрати шкільні приладдя, іграшки та книжки для дітей з малозабезпечених родин. Всі зібрані речі будуть передані дітям з родин, які перебувають на обліку як малозабезпечені. Підведення підсумків акції відбудеться 25 серпня о 18.00 під час концерту на пл. Театральній.

Петро Ренжин, Голова правління Асоціації Молодіжних Ініціатив Краю розповів: «Ми всі знаємо, що і у країні є проблеми, і у людей. Насамперед це відображається на найбільш уразливих членах нашого суспільства – на дітях. До 1 вересня особливо значну суму слід виділити на підготовку до школи. Є сім’ї, які потребують фінансової допомоги і не мають коштів навіть для проживання, не те що на шкільне приладдя. Тому ми, маючи досвід попередніх заходів, вирішили організувати акцію «Подарунки школярам». Мета – попросити небайдужих допомогти тим сім’ям, які у скруті, підготувати дітей до школи».

Реклама

За словами П. Ренжина, попередня подібна акція - перед святом Миколая – пройшла дуже вдало. Ужгородці радо відгукнулися на заклик та приносили іграшки й інші подарунки навіть після Нового року.

Цього разу прийом і облік усіх подарованих речей – за організацією «Червоний хрест». А 25 серпня на площі Театральній невеличким концертом підведуть підсумки акції та нагородять найактивніших ужгородських благодійників.

Реклама

Дані про сім’ї, які потребують допомоги, отримуватимуть від відповідних соціальних структуру, тож подарунки будуть цільовими. Частину подарунків отримають і ромська школа та інтернати.

Валентина Митровцій, Голова Ужгородської міської організації Товариства Червоного Хреста України зауважила: «Наша організація постійно збирає і одяг, і взуття, і предмети першої необхідності від населення. Коли з такою гарною ідеєю до нас звернулася Асоціація Молодіжних Ініціатив, ми, звичайно ж, її підтримали. Закликаємо усіх ужгородців бути небайдужими до акції та з 9.00 до 16.00 у понеділок та четвер, а також у п’ятницю до 14.00 приносити речі (у належному санітарному стані) на вул. Ф.Ракоці, 2. Довідки за тел. 61-64-53. Окрім подарунків можна також вносити кошти на відповідний рахунок: р/р 26008000010613 в ПАТ Укрсоцбанк, МФО 300023, код 22115525 з позначкою «Для акції «Подарунки школярам».

«Хочу побажати усім ужгородцям бути милосердними і здоровими», - підсумувала Валентина Митровцій.

Реклама

До слова, родини, які не мають можливості забезпечити школяра, можуть також звертатися до Червоного хреста та інших організаторів акції і, у результаті, отримати необхідне.

Ужгородський прес-клуб

Протягом акції "Подарунки школярам", всі бажаючі допомагатимуть дітям із малозабезпечених сімей (ФОТО) – 01
Протягом акції "Подарунки школярам", всі бажаючі допомагатимуть дітям із малозабезпечених сімей (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно