Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Новий водозабір у Великому Березному щомісяця економитиме понад 30 тисяч гривень (ФОТО)

Новий водозабір у Великому Березному щомісяця економитиме понад 30 тисяч гривень (ФОТО)

Новий водозабір у Великому Березному щомісяця економитиме понад 30 тисяч гривень (ФОТО)
Реконструкцію його планують завершити вже восени цього року. На місці робіт у середу, 31 липня, побував і в.о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо. Разом із в.о. голови Великоберезнянської РДА...

Реконструкцію його планують завершити вже восени цього року. На місці робіт у середу, 31 липня, побував і в.о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо. Разом із в.о. голови Великоберезнянської РДА Вадимом Шелемоном керівник області ознайомився із ходом реконструкції водозабору, який обслуговуватиме селище, побував на будівництві нової школи у селі Вишка, а також відвідав дитячий садок у Мирчі, який зараз саме очікує на початок реконструкції.

ВІДЕО ДНЯ

Реконструкцію водозабору в урочищі Термачув розпочали ще у 2011 році, а завершити планують восени 2013-го. Загальна кошторисна вартість об’єкта становить майже 960 тисяч гривень. Як прогнозують експерти, запуск оновленого водозабору дозволить Великому Березному щомісяця економити понад 30 тисяч гривень. Ці кошти вдасться зберегти завдяки значному зменшенню затрат електроенергії, вартість якої нині складає майже 70% від загальної вартості води у селищі.

Ще один будівельний майданчик відвідав Ігор Свищо і в селі Вишка. Тут нині зводять нову школу на 125 учнів. З початку робіт на зведення навчального закладу вже витратили понад 3 мільйони. Така ж сума необхідна для завершення першої черги будівництва школи. Наступним етапом робіт стане зведення поруч сучасного спортзалу.

Реклама

- Як реконструкція водозабору, так і будівництво школи – проекти для району дуже важливі. Не дарма нині Глава держави звертає стільки уваги саме на цей напрямок робіт – на будівництво та оновлення подібних об’єктів, ефективна робота яких є вагомим фактором для успішного та стабільного розвитку району та всієї області.

Прес-центр ОДА

Реклама
Новий водозабір у Великому Березному щомісяця економитиме понад 30 тисяч гривень (ФОТО) – 01
Реклама
Новий водозабір у Великому Березному щомісяця економитиме понад 30 тисяч гривень (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно