Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Тячеві хотіли продати водійські права без навчання за 2800 грн

У Тячеві хотіли продати водійські права без навчання за 2800 грн

У Тячеві хотіли продати водійські права без навчання за 2800 грн
30 липня близько 9 години вечора в с.Нересниця Тячівського району по поблизу автомобільного мосту через річку Тересва, правоохоронці затримали під час одержання неправомірної вигоди заступника...

30 липня близько 9 години вечора в с.Нересниця Тячівського району по поблизу автомобільного мосту через річку Тересва, правоохоронці затримали під час одержання неправомірної вигоди заступника директора Тернівського міжшкільного навчально-виробничого комбінату. Він вимагав та отримав від закарпатця раніше обумовлену неправомірну вигоду в сумі 2 800 гривень.

ВІДЕО ДНЯ

За цю суму, посадовець обіцяв чоловіку посприяти, з використанням свого службового становища у тому, щоб його сину видати посвідчення водія без фактичного відвідування занять.

Відомості про дане правопорушення СВ Тячівського РВ УМВС України в Закарпатській області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.368 КК України за вказаним фактом розпочато досудове розслідування.

Реклама

30 липня заступнику директора Тернівського міжшкільного навчально-виробничого комбінату вже повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч.2 ст.368 КК України, за кваліфікуючими ознаками як одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, дій з використанням наданого їй службового становища. Відтак, його вже і допитали як підозрюваного.

Оперативними працівниками СДСБЕЗ Тячівського РВ УМВС та УМВС України в області, на підставі ухвал слідчого судді Апеляційного суду Закарпатської області та постанови прокурора району, проведено ряд негласних слідчих (розшукових) дій.

Реклама

На даний час у кримінальному провадженні проводяться інші необхідні слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення всіх обставин події. Вирішується питання про застосування стосовно підозрюваного запобіжного заходу, відсторонення його від посади та розсекречення матеріальних носіїв інформації щодо організації та проведення негласних слідчих (розшукових) дій.

ч..2 ст. 368 КК України - Одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вчинення чи невчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища - карається штрафом від однієї тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк від трьох до шести місяців, або позбавленням волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно