Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чергова спроба незаконних мігрантів потрапити до Словаччини

Чергова спроба незаконних мігрантів потрапити до Словаччини

Чергова спроба незаконних мігрантів потрапити до Словаччини
Четверо незаконних мігрантів затримали вчора співробітники Державної прикордонної служби України на Закарпатті. Зупинили мандрівників на ділянці відділу «Стужиця» Чопського загону. Порушники, які...

Четверо незаконних мігрантів затримали вчора співробітники Державної прикордонної служби України на Закарпатті. Зупинили мандрівників на ділянці відділу «Стужиця» Чопського загону.

ВІДЕО ДНЯ

Порушники, які майже дійшли до кордону, документів при собі не мали. Але як з'ясувалося згодом, двоє з них виявилися громадянами Еритреї, ще двоє громадянами Судану та Код’Дівуару. Також у ході встановлення обставин правопорушення прикордонники дізналися, що громадянин Код’Дівуару та один з еритрейців вже затримувалися за спробу потрапити в країни Європи, притому перший з них попадався двічі – в березні та липні. Кожен з незаконних мігрантів в середньому за свою подорож заплатили по 4 тисячі доларів США. Однак особи, які їм допомагали, своїх обіцянок доправити мандрівників у Словаччину не виконали. Зі слів затриманих віком від 16 до 29 років, їх висадили десь на околиці дороги та наказали чекати. Проте за декілька годин ніхто не з’явився і вони вирішили прямувати самостійно. Блукати довелося досить довго, а поблизу кордону їх затримали прикордонники.

Інших мігрантів, яких також вже затримували прикордонники Чопського загону, зупинили на ділянці відділу «Княгиня». Двох порушників затримали вчора вночі за 500 метрів від лінії кордону. Вони виявилися громадянами Сирії. Документів при собі чоловіки не мали.

Реклама

Прес-служба Державної прикордонної служби України

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно