Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Cтан будівництва хірургічного корпусу обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака проінспектував Ігор Свищо (ФОТО)

Cтан будівництва хірургічного корпусу обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака проінспектував Ігор Свищо (ФОТО)

Cтан будівництва хірургічного корпусу обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака проінспектував Ігор Свищо (ФОТО)
У вівторок, 30 липня, в.о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо проінспектував . Про перебіг робіт та останні приготування до здачі приміщення в експлуатацію розповів головний лікар обласної лікарні...

У вівторок, 30 липня, в.о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо проінспектував . Про перебіг робіт та останні приготування до здачі приміщення в експлуатацію розповів головний лікар обласної лікарні Юрій Яцина.

ВІДЕО ДНЯ

За його словами, наразі будівельна готовність становить 90%. З 2004 року, коли і стартували роботи, у будівлю уже вклали близько 30 мільйонів гривень. Зараз у приміщенні ведуться завершальні оздоблювальні роботи, встановлюють санітарний фаянс та монтують електричне обладнання. Повністю здати будівлю в експлуатацію планують вже цієї осені.

- Це будівництво триває вже понад 9 років. І ми близькі до його завершення, - зауважив під час огляду будівлі Ігор Свищо. – У корпус вкладено чимало сил та коштів, однак я впевнений, що він виправдає ці затрати. Більш того: попереду перед нами ще чимало роботи. Президент України визначив для нас ряд першочергових завдань, які потрібно виконувати. Будівництво, зокрема, закладів охорони здоров’я – одне із них. Тому нам ще є над чим працювати.

Реклама

Довідково. Новозбудований корпус розрахований на одночасне стаціонарне лікування 152 пацієнтів. У ньому буде розміщено ряд підрозділів лікарні: відділення травматології, судинної, торокальної та загальної хірургії, фізіотерапевтичне відділення, рентгенодіагностичне відділення, експрес лабораторія, централізована стерилізаційна. Подібне переміщення підрозділів до нового корпусу дасть можливість розвантажити старі будівлі лікарні, яким уже понад 100 років, створити сучасні умови для надання спеціалізованої багато профільної медичної допомоги.

Прес-центр ОДА

Реклама
Cтан будівництва хірургічного корпусу обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака проінспектував Ігор Свищо (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно