Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Цьогорічна Міс УжНУ не бажає бути моделлю

Цьогорічна Міс УжНУ не бажає бути моделлю
Дівчина має титул першої красуні університету, здобуває освіту в Інституті іноземної філології УжНУ й на досягнутому не зупиняється. Марія Воробець – студентка Інституту іноземної філології УжНУ,...

Дівчина має титул першої красуні університету, здобуває освіту в Інституті іноземної філології УжНУ й на досягнутому не зупиняється.

ВІДЕО ДНЯ

Марія Воробець – студентка Інституту іноземної філології УжНУ, де закінчила ІІІ курс англійського відділення. Уродженка міста Ужгорода, навчалася в лінгвістичній гімназії ім. Т. Г. Шевченка. З раннього дитинства, протягом 15 років, Марія займалася сучасними танцями, й легко поєднувала шкільне навчання з улюбленим захопленням, - повідомляє Медіацентр УжНУ.

Та коли прийшов час зробити дорослий вибір й обирати напрямок навчання, то думки розбіглися. На той час Марія обирала між спеціальностями «міжнародні відносини», «економіка», «математика» та «іноземна філологія». Обміркувавши все, подала документи на англійське відділення Інституту іноземної філології. Сама Марія каже: "Зараз іноземні мови актуальні, бо можна бути і перекладачем, і викладачем, і вчителем”.

Реклама

В університеті вона знайшла нових друзів. Однокурсники вважають її щирою людиною. Вона весела, активна в громадському житті інституту, нерідко допомагає у підготовці традиційних концертів.

У квітні цього року Марія Воробець на прохання друзів, однокурсників взяла участь у конкурсі краси "Міс УжНУ-2013” і стала переможницею. Дівчина не боялася сцени, адже 15 років танцювала. Після університетського конкурсу Марії запропонували співпрацю з модельним агентством, але вона відмовилася і наразі не планує брати участь у подібних заходах.

Реклама

Поза стінами університету та сцени це проста дівчина. Колись полюбляла працювати з полімерною глиною, виліплюючи різні дівочі дрібнички, а зараз її захопленням є вишивка бісером.

У майбутньому Марія планує опанувати ще одну спеціальність, можливо, пов’язану з туризмом, а знання іноземної мови однозначно допоможе їй у здобутті цього фаху.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно