Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Говерла" розтрощила "Таврію" на її полі з рахунком 1:3

"Говерла" розтрощила "Таврію" на її полі з рахунком 1:3
У Сімферополі зустрічалися команди, які до звітного туру очок не мали. Поразки Таврії і Говерли в перших турах благополучно направили їх в зону вильоту. Правда, Говерла під керівництвом Грозного в...

У Сімферополі зустрічалися команди, які до звітного туру очок не мали. Поразки Таврії і Говерли в перших турах благополучно направили їх в зону вильоту.

ВІДЕО ДНЯ

Правда, Говерла під керівництвом Грозного в двох стартових матчах постала по-справжньому грозним колективом. Принаймні, так здалося після зустрічей ужгородців з Шахтарем і Динамо. Але одна справа - гра з сильним противником, а зовсім інша - з командою, орієнтованою, у першу чергу, на оборону власних воріт.

У Сімферополі ж ситуація склалася протилежна. Схоже, самі футболісти настільки захопилися проблемою заборони на трансфери, що в перших турах продемонстрували, м'яко кажучи, непоказний футбол. Суперниками кримчан були далеко не Динамо з Шахтарем, але підопічні Хрістопулоса, на відміну від Говерли, не мали навіть натяків на гол і зароблені очки.

Реклама

Стартові склади виглядали цілком передбачувано. Про втрати Селіо і Габовди у сімферопольців було відомо заздалегідь, ну а Грозний попросту не став експериментувати: причин для цього явно не було.

Розгойдуватися команди не стали. Точніше, це стосується гостей: Говерла забила в першій же своїй атаці. Трухін вже на 2-й хвилині підібрав скидку від Ле Таллек, легко обіграв Любічіча і з лінії штрафної відправив м'яч у кут. Відро холодної води на голову сімферопольців при жаркій кримської погоді. Душ пішов на користь Таврії: вже через 10 хвилин Фещук зрівняв рахунок, забивши перший гол команди в нинішньому чемпіонаті. Максим обігрався з Шиндером і прокинув м'яч у ближній кут воріт Чурілова, захисники чомусь лише спостерігали за діями нападників.

Реклама

Після цього Говерла прибрала ініціативу до своїх ніг і виглядала куди гостріше. Центр сімферопольської захисту занадто багато дозволяв гостям. Балашов, Ле Таллек і Трухін на трьох мали близько шести (!) відмінних можливостей забити, але раз за разом прощали господарів (в одному з епізодів Кахріман створив диво-сейв, інакше не скажеш). Підопічні Хрістопулоса в атаці, схоже, зробили ставку на дальні удари: давно Таврія так часто не била здалеку (відзначимо, що більшість з них виглядали досить безперспективно). Тим не менш, на перерву команди вирушили з рахунком 1:1, хоча ужгородці могли розраховувати і на більше.

У дебюті другої половини кримчани традиційно виглядали активно, але так само традиційно не створили гольових моментів. Після години гри склалося враження, що Говерла злегка підсіла фізично, що ледь не обернулося для гостей пропущеним голом. Чудовий шанс забити мав Назаренко. Після рейду у виконанні Гомеса м'яч опинився у Сергія, але капітан Таврії не реалізував вихід один на один. Назаренко пробивав на техніку, але не влучив у кут.

Ближче до кінця матчу, коли здавалося, що команди вже готові погодитися на нічию, Говерла вибухнула. Кілька найгостріших атак поспіль таки завершилися голом. Після класного проходу Ле Таллека дубль оформив Трухін (а перед цим був ще красивий удар Балафаса через себе). Після цього Таврія просто розвалилася, пропустивши третій гол: тут вже свого домігся Балафас.

Реклама

1:3 - Таврія і раніше не має жодного очка, впевнено закріплюючись на останньому місці. Говерла заслужено виграє, підтвердивши всю серйозність своїх намірів і заяв В'ячеслава Грозного.

Ігор Кривошей

Таврія - Говерла 1:3

Голи: Фещук, 13 - Трухін, 2, 79, Балафас, 83

Таврія: Кахріман, Буссаїді, Даценко, Путраш, Назаренко, Коробка, Гомес, Любічіч, Причиненко, Фещук, Шиндер

Говерла: Чурілов, Данді, Лисицький, Люлька, Рніч, Балашов, Трухін, Балафас, Райчевіч, Лисенко, Ле Теллек

Попереджені: Любічіч, Гомес - Данді

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно