Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Берегівчанин незаконно зберігав вдома пістолет та набої

Берегівчанин незаконно зберігав вдома пістолет та набої
Нещодавно, 26.07.13, співробітники сектору дільничних інспекторів міліції Берегівського районного відділу Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області, у ході проведення...

Нещодавно, 26.07.13, співробітники сектору дільничних інспекторів міліції Берегівського районного відділу Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області, у ході проведення санкціонованого обшуку по кримінальному провадженню, в одному з помешкань міста знайшли набої до вогнепальної зброї. Тому, працівники правоохоронного органу із відповідними дозволами на світанку завітали до власного будинку, господарем якого є 53-річний Степан.

ВІДЕО ДНЯ

Під час проведення слідчої дії, яка проходила без порушення прав та норм чинного законодавства, працівники міліції натрапили на цілий арсенал набоїв та пістолет без відповідних документів, а саме, було виявлено та вилучено: пістолет марки МЕ 38 «Магнум» та патрони в кількості – 91 штука калібру 5,6 мм., 21 штука калібру 7,62 мм., 32 шт. – 9 мм., 7 шт. – 5,45 мм., 8 шт. – 4 мм.

Вилучена зброя та патрони направлені на проведення досліджень та експертиз до наукового дослідного експертно-криміналістичного центру при Управлінні Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області, а по даному факту розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого статтею 263 ч.1 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Реклама

Віталій Михайлов, Берегівський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно