Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У чемпіонаті з пляжного футболу перемогли мукачівці (ФОТО)

У чемпіонаті з пляжного футболу перемогли мукачівці (ФОТО)
Учора, 25 липня, на території пляжу «Бумеранг» в селі Дийда відбувся шостий чемпіонат області з пляжного футболу. Спільно з федерацію футболу Закарпаття співорганізатором цього турніру став...

Учора, 25 липня, на території пляжу «Бумеранг» в селі Дийда відбувся шостий чемпіонат області з пляжного футболу.

ВІДЕО ДНЯ

Спільно з федерацію футболу Закарпаття співорганізатором цього турніру став депутат обласної ради Степан Медвідь. Відкривали турнір Михайло Митровський, Степан Медвідь та Габор Омбовді. Також до Дийди завітав і перший заступник міського голови Михайло Ляшко.

Загалом до чемпіонату заявилось п’ять команд. Вони були розподілені на дві групи. У першій групі — три команди, у другій — дві. В групі «А» першими на пісок вийшли «Овертайм» Ужгород та «Берегвідейк» Берегово. Ужгородці вже на третій хвилині змусили двічі берегівчан витягати м’яч із воріт. Та футболісти «Берегвідейка» не здалися і до кінця першого тайму зрівняли рахунок. На початку другого тайму Роланд Боднар вивів Берегово уперед. Але перевагу в один м’яч номінальним господарям втримати на вдалося. Гравці «Овертайму» спочатку зрівняли рахунок, а потім і забили переможний м’яч – 4:3 на користь ужгородців.

Реклама

Друга гра проходила між «Берегвідейком» та ФК «Ужгородський район». Першими повели в рахунку гості з Ужгородщини. Вони змусили нашого кіпера Золтана Кардаша помилитися і забили на самісінькому початку гри. Але вигравали вони всього три секунди. Адам Пушкаш при розводі м’ячі відкинув його на Бейло Дерцені, той без роздумів пробив голкіпера ужгородської команди. Після забитого м’яча гравці «Берегвідейка» розбили суперника ще чотирма голами – 5:1 — впевнена перемога «Берегвідейка». Заключна гра у групі «А» важлива була більше для «Берегвідейка», хоча вони там не грали. Зустрічались «Овертайм» та ФК «Ужгородскький район». З перемогою останніх у нашої команди міг би з’явитися шанс вийти до фіналу. Проте боротьби тут не вийшло. «Овертайм» впевнено переміг ФК «Ужгородський район» — 6:3.

У групі «В» було лише дві команди і вони змагалися не так за очковий бар’єр, як за різницю м’ячів у двох матчах між собою. В першій грі ФК «Мукачево» приймав ФК «Мукачівський район». У дуже напруженій грі перемогу здобули перші – 3:2. А ось у матчі відповіді все пішло зовсім за іншим сценарієм. ФК «Мукачівський район» не залишив «мокрого сліду на гарячому піску» від ФК «Мукачево» — 8:1.

Реклама

У матчі за третє місце зустрілись ФК «Берегвідейк» та ФК «Мукачево». Спочатку мукачівці заволоділи ініціативою, створили декілька небезпечних моментів і забили м’яч. Але потім вже берегівчани пішли у контрнаступ. В підсумку матч вдався результативним – 6:4, перемога «Берегвідейка».

У фіналі своє чемпіонство відстоював ужгородський «Овертайм» проти ФК «Мукачівський район». Спочатку все пішло по плану чемпіонів. Вони забили два швидкі м’ячі і трошки призупинилися. Тільки гравці «Овертайму» розслабилися, як за хвилину на «табло» горіли рівні цифри — 2:2. Другий період носив зовсім інший перебіг подій. Мукачівці почали «рвати» деморалізованого суперника – 6:3, перемога ФК «Мукачівський район».

На завершення команди були нагородженні почесними грамотами та нагородами. Чемпіон отримав кубок та грамоти на кожного футболіста. Після церемонії нагородження учасників змагань запросили на смачний бограч.

Реклама
У чемпіонаті з пляжного футболу перемогли мукачівці (ФОТО) – 01
У чемпіонаті з пляжного футболу перемогли мукачівці (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно