Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Обласний прокурор Володимир Корбань провів прес-конференцію, щоб розповісти про успіхи власного відомства

Обласний прокурор Володимир Корбань провів прес-конференцію, щоб розповісти про успіхи власного відомства

Обласний прокурор Володимир Корбань провів прес-конференцію, щоб розповісти про успіхи власного відомства
Сьогодні прокурор Закарпатської області Володимир Корбань провів для центральних та регіональних засобів масової інформації прес-конференцію. ЇЇ темою стало підведення підсумків діяльності...

Сьогодні прокурор Закарпатської області Володимир Корбань провів для центральних та регіональних засобів масової інформації прес-конференцію. ЇЇ темою стало підведення підсумків діяльності прокуратури області у першому півріччі 2013 року році та висвітлення актуальних питань прокурорсько-слідчої діяльності в умовах оновленого Кримінального процесуального кодексу.

ВІДЕО ДНЯ

Обласний прокурор поділився як здобутками очолюваного відомства, так і питаннями, які турбують правоохоронців. А також повідомив, що сьогодні пріоритетними напрямами в роботі прокуратури залишаються: забезпечення конституційних прав і свобод громадян; боротьба з корупцією; протидія легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом; захист інтересів держави від неправомірних посягань у бюджетній сфері, а також у сфері використання земельних ресурсів, дотримання законності у лісовій галузі.

Володимир Корбань зазначив, що з початку року за втручання прокуратури до бюджету вже відшкодовано майже 4,5 млн.грн., ця цифра в п»ять разів перевищує суму, виділену з бюджету на утримання прокуратури Закарпатської області.

Реклама

Володимир Корбань поінформував про хід резонансних кримінальних проваджень, про актуальні перевірки, які проводить прокуратура, зокрема і ті, які розпочаті за публікаціями журналістів, інші події, які мали місце в області останнім часом.

Прокурор області відповів на низку запитань журналістів Зокрема, повідомив, що вівень злочинності в Закарпатті один із найменших показників по державі - на 10 тис. населення складає 56,3 при загальнодержавному показнику - 90,8 .

Реклама

З початку року на території області зареєстровано 11 умисних убивств, усі розкриті. До того ж, стан досудового розслідування в органах прокуратури значно покращився. Слідчими вже закінчено 114 кримінальних проваджень, що складає 60 % від усіх розслідуваних. При цьому, питома вага проваджень, направлених до суду з обвинувальним актом (33), склала 28,9%, що є найкращим показником у державі.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно